بیانیه شدیداللحن سازمان همکاری اسلامی علیه حمله اسرائیل به دوحه

به گزارش ایکنا؛ به نقل از خبرگزاری «قدس پرس»، سازمان همکاری اسلامی تجاوز روز گذشته رژیم صهیونیستی به دوحه، پایتخت قطر را به شدت محکوم کرد و آن را نقض آشکار قوانین بین‌المللی، منشور سازمان ملل متحد و هنجارهای بین‌المللی دانست.
 
سازمان همکاری اسلامی تاکید کرد که این حمله امنیت و ثبات منطقه را تهدید و صلح بین‌المللی را تضعیف می‌کند.
 
در این بیانیه آمده است که سازمان همکاری اسلامی، بر اساس منشور خود و قطعنامه‌های اجلاس سران کشورهای اسلامی و شورای وزیران امور خارجه، هرگونه حمله به حاکمیت و امنیت هر کشور عضو را قاطعانه رد می‌کند.
 
سازمان همکاری اسلامی همچنین همبستگی کامل خود را با کشور قطر ابراز و از امنیت، تمامیت ارضی، ثبات و ایمنی شهروندان و ساکنان قطر حمایت کرد.
 
بیشتر بخوانید:
{$sepehr_key_550}

این سازمان بار دیگر از جامعه بین‌المللی، به ویژه شورای امنیت درخواست کرد تا با وادار کردن اسرائیل به توقف حملات خطرناک و مداوم خود در منطقه و پایبندی به احترام به قوانین بین‌المللی و قطعنامه‌های مشروعیت بین‌المللی، مسئولیت خود را بر عهده بگیرد.

واکنش جدید امیر قطر به حمله رژیم صهیونیستی
 
امیر قطر در گفت‌وگوی تلفنی سلطان عمان با وی از اقداماتی خبر داد که این کشور در قبال رژیم صهیونیستی انجام خواهد داد.
 
به گزارش الجزیره، دیوان امیری قطر اعلام کرد که سلطان عمان در تماس تلفنی با امیر قطر همبستگی خود را با دوحه به دنبال حمله رژیم صهیونیستی به این کشور اعلام کرده است.
از بیانیه شدیداللحن سازمان همکاری اسلامی تا جدیدترین واکنش دولت قطر
سلطان عمان همچنین به شدت این حمله را محکوم کرد.
 
وی همچنین تاکید کرد که حمله اسرائیل اقدامی جنایتکارانه و نقض همه قوانین بین‌المللی و تهدیدی برای امنیت قطر و کشورهای منطقه است.
 
سلطان عمان بر مخالفت کشورش با هر حمله‌ای که امنیت قطر و منطقه را به خطر اندازد، تاکید کرد و از حمایت کشورش از قطر در اقدامات مربوط به حمایت از امنیت آن خبر داد.
 
دیوان امیری قطر بیان کرد: امیر قطر در این گفت‌وگو به سلطان عمان تاکید کرد که دوحه همه اقدامات را برای حمایت از امنیت و حفظ حاکمیتش در قبال حمله اسرائیل انجام خواهد داد.

درخواست چارچوب هماهنگی عراق از جامعه جهانی برای جلوگیری از یاغی‌گری اسرائیل

چارچوب هماهنگی نیروهای سیاسی شیعه عراق حمله هوایی رژیم صهیونیستی به دوحه پایتخت قطر را محکوم کرد و از جامعه جهانی درخواست کرد جلوی یاغی‌گری صهیونیست‌ها را بگیرد.

چارچوب هماهنگی امروز چهارشنبه با انتشار بیانیه‌ای، حمله رژیم صهیونیستی به دوحه را که منجر به شهادت هیئتی از جنبش حماس شد، به شدت محکوم کرد و آن را نقض حاکمیت قطر دانست.
 
به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، در بیانیه چارچوب هماهنگی نیروهای سیاسی شیعه عراق آمده است، ما حمله ناجوانمردانه دشمن صهیونیستی به دوحه پایتخت قطر را که منجر به شهادت هیئتی از جنبش مقاومت اسلامی (حماس) شد، به شدیدترین وجه ممکن محکوم می‌کنیم و معقدیم این اقدام، سابقه خطرناکی است که نقض آشکار حاکمیت کشور دوست، قطر و تجاوزی بی‌شرمانه به قوانین و هنجارهای بین‌المللی و به چالش کشیدن آشکار تمام ارزش‌های انسانی به شمار می‌رود.
از بیانیه شدیداللحن سازمان همکاری اسلامی تا جدیدترین واکنش دولت قطر
در این بیانیه تصریح شده است: این اقدام جنایتکارانه بار دیگر ماهیت تروریستی و تجاوزگر رژیم صهیونیستی را ثابت کرد و نشان از یک گرایش توسعه‌طلبانه است که تنها به مرزهای فلسطین محدود نمی‌شود، بلکه با هدف برهم زدن امنیت و ثبات کل منطقه صورت گرفته است.
 
چارچوب هماهنگی تاکید کرد: این حمله، به‌طور مستقیم به تلاش‌های میانجی‌گرانه و صلح‌طلبانه قطر ضربه زد و نیات و مقاصد پنهان رژیم صهیونیستی برای ناکام گذاشتن هرگونه تلاشی با هدف توقف تجاوز به مردم بی‌دفاع فلسطین را آشکار می‌کند.
 
چارچوب هماهنگی در این بیانیه ضمن اعلام همبستگی کامل با دولت و ملت قطر، رژیم صهیونیستی را مسئول کامل پیامدهای این تجاوز خطرناک معرفی کرد و از جامعه جهانی، به ویژه سازمان ملل متحد و شورای امنیت، درخواست کرد به مسئولیت‌های قانونی و اخلاقی خود برای جلوگیری از یاغی‌گری رژیم صهیونیستی و بازداشتن آن از تکرار جنایت‌هایش عمل کنند.
 
چارچوب هماهنگی نیروهای سیاسی شیعه عراق در پایان، بار دیگر بر موضع ثابت و حمایت‌گرانه خود نسبت به حقوق مشروع مردم فلسطین، از جمله حق مقاومت در برابر اشغالگری و دستیابی به آزادی و برپایی کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس شریف تاکید کرد.

واکنش النجباء عراق به حمله رژیم صهیونیستی به قطر
 
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی النجباء، جنبش مقاومت اسلامی نجباء عراق در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به قطر اعلام کرد: حمله وحشیانه و خیانت‌آمیز صهیونیست‌ها و آمریکا علیه مقر حماس در دوحه، حین بررسی طرح پیشنهادی آمریکا که حماس با فریب به آن کشانده شده بود، آشکار می‌کند که با این رژیم غاصب جز با مقاومت نمی‌توان برخورد کرد.
از بیانیه شدیداللحن سازمان همکاری اسلامی تا جدیدترین واکنش دولت قطر
در این بیانیه آمده است: ما بار دیگر بر موضع ثابت و حمایتی خود از برادران هم‌خون و هم‌سرنوشت خود در حماس تأکید می‌کنیم؛ کسانی که تسلیم و سازش را رد کرده و علی‌رغم همه تلاش‌ها، مسیر رویارویی را برگزیده‌اند، جنبش نجباء این اقدام بزدلانه را به شدت محکوم و رد می‌کند. آنها رهبران رده‌ اول حماس را در جایی هدف قرار دادند که قرار بود تحت توافقات و هماهنگی با قطر و با اطلاع قبلی ترامپ، محافظت‌ شده باشد.
 
جنبش‌النجباء اعلام کرد: به اعراب سازشکار می‌گوئیم كه این اقدام خیانت‌آمیز را پیش چشم خود نگه دارید، شما از آن در امان نیستید و حتی با تسلیم و عادی‌سازی شرم‌آور خود نیز سرنوشت دیگری ندارید! به اصل و نسب خود بازگردید و در کنار فلسطین زخم‌خورده بایستید.

واكنش مفتی اهل سنت لبنان
 
«عبداللطیف دریان»، مفتی اهل سنت لبنان در واکنش به حمله اخیر رژیم صهیونیستی به شهر دوحه، پایتخت قطر، ضمن ابراز همبستگی با این کشور، بر حمایت خود از قطر تأکید کرد.
از بیانیه شدیداللحن سازمان همکاری اسلامی تا جدیدترین واکنش دولت قطر
بر اساس گزارش شبکه المنار، وی در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما ضمن محکومیت شدید حمله دشمن صهیونیستی به دوحه، همبستگی خود را با دولت و مردم قطر اعلام می‌کنیم.
 
مفتی لبنان تصریح کرد: رژیم صهیونیستی بار دیگر ثابت کرد که به حاکمیت کشورهای دیگر احترام نمی‌گذارد و بدون هیچ توجه و واهمه‌ای، قوانین بین‌المللی را نقض می‌کند.
 
مالزی و نیوزیلند حمله اسرائیل به قطر را محکوم کردند
 
در ادامه واکنش‌های جهانی به حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به قطر، مالزی و نیوزیلند نیز این اقدام را محکوم کردند.
 
به گزارش الجزیره، وینستون پیترز، وزیر امور خارجه نیوزیلند گفت که حملات اسرائیل به دوحه، حاکمیت قطر را نقض می‌کند، خطر تشدید تنش را به همراه دارد و تلاش‌های قطر و آمریکا برای پایان دادن به درگیری را تضعیف می‌کند.
 
وی در پیامی در رسانه اجتماعی نوشت: ما به آتش‌بس فوری، آزادی همه اسرا و دسترسی کامل بشردوستانه به غزه نیاز داریم.
 
پیترز افزود: خشونت باید متوقف شود.
از بیانیه شدیداللحن سازمان همکاری اسلامی تا جدیدترین واکنش دولت قطر
وزارت امور خارجه مالزی نیز بیانیه‌ای صادر کرد و این حمله را به شدت محکوم کرد.
 
این وزارتخانه اعلام کرد: این حمله نقض آشکار حاکمیت قطر و نقض آشکار قوانین بین‌المللی و منشور سازمان ملل است.
 
در این بیانیه آمده است: چنین اقدامی تهدیدی جدی برای صلح و امنیت بین‌المللی است.
 
مالزی همچنین از شورای امنیت سازمان ملل خواست که اسرائیل را پاسخگو کند.
 
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: مالزی با دولت و مردم قطر ابراز همبستگی کامل می‌کند و بر حمایت بی‌دریغ خود از حاکمیت، امنیت و ثبات این کشور تاکید می‌کند.
 
ارتش رژیم صهیونیستی و سرویس امنیت داخلی این رژیم (شاباک) روز گذشته در بیانیه‌ای رسمی مسئولیت حمله هوایی به نشست سران جنبش حماس در دوحه را برعهده گرفتند.
 
این حمله در حالی صورت گرفت که رهبران حماس برای بررسی طرح پیشنهادی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، درباره آتش‌بس در غزه گردهم آمده بودند.
 
وزارت امور خارجه قطر در واکنش به این حمله با صدور بیانیه‌ای شدیداللحن، اقدام رژیم صهیونیستی را «جنایتکارانه و بزدلانه» خواند و تأکید کرد این تجاوز تهدیدی جدی علیه امنیت شهروندان و ساکنان قطر به شمار می‌رود.