توزیع 4 هزار بسته لوازم‌التحریر در بین دانش‌آموزان نیازمند همدانی

توزیع لوازم‌التحریر در بین دانش آموزان نیازمندعشرت رکنی، معاون امور فرهنگی اداره کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان همدان، در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، اظهار کرد: فرزندانی که آینده‌ساز کشور و مملکت هستند باید حمایت شوند و افتخار و سربلندی ما کمک به محرومان و نیازمندان است. 

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 18 هزار دانش‌آموز تحت حمایت کمیته امداد استان است، افزود: به لطف خداوند و حمایت خیرین تمامی این دانش‌آموزان امسال لوازم التحریر دریافت می‌کنند.

رکنی اضافه کرد: 224 مرکز نیکوکاری در سه بخش محله‌محور، تخصصی و صنفی با شعار «مردم برای مردم» در استان همدان برای خدمت‌رسانی به نیازمندان در حال فعالیت هستند که 156 مرکز در سطح شهرهای استان و 68 مرکز نیز در سطح دهستان‌های استان در حال فعالیت هستند.

معاون امور فرهنگی اداره کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان همدان با اشاره به توزیع چهار هزار بسته لوازم‌التحریر در بین دانش‌آموزان نیازمند، گفت: ارزش ریالی این بسته‌ها سه میلیارد تومان و ارزش هر بسته 750 هزار تومان است که در بین دانش‌آموزان تحت حمایت کمیته امداد استان همدان توزیع می‌شود.

وی اظهار کرد: دفاتر این نهاد و مراکز نیکوکاری در سراسر استان آماده دریافت کمک‌های خیرین و مردم نیک‌اندیش است و همچنین نیکوکاران می‌توانند با کد دستوری # ۰۸۱*۸۸۷۷* و شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۵۹۱۷۷۷۷۷۷ یا ارسال عدد سه به شماره ۳۰۰۰۳۳۳۳۸۱ نسبت به پرداخت کمک‌های نقدی خود اقدام کنند.