بهروز خلیلی:
اقدامات شاخص دستگاه‌های اقتصادی تبیین شود

اقدامات شاخص دستگاه‌های اقتصادی تبیین شودبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری اردبیل، بهروز خلیلی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل ۲۶ شهریورماه در نشست تشریح اقدامات و برنامه‌های ابتکاری دستگاه‌های اقتصادی، تولیدی و خدماتی استان اظهار کرد: در سفر رئیس‌جمهور به اردبیل ۱۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای طرح‌های اقتصادی اختصاص یافت و دستگاه‌ها و بانک‌ها موظف هستند، سهم شهرستان‌ها را با اولویت طرح‌های بالای ۶۰درصد پیشرفت، اشتغال‌محور، صادرات‌محور و مؤثر در خودکفایی کشور مشخص کنند.

وی به انعقاد تفاهم‌نامه ۴۶هزار میلیارد تومانی با ۱۴ هلدینگ سرمایه‌گذاری اشاره کرد و افزود: اجرای این تفاهم‌نامه‌ها در سفر رئیس‌جمهور مصوب شده و با توجه به آغاز عملیات اجرایی ۷ طرح، لازم است تا پایان مهر اجرای ۷ طرح دیگر نیز با همکاری دستگاه‌ها آغاز شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل با بیان اینکه ۴۵۶ طرح اقتصادی در حال اجرا در استان وجود دارد، ادامه داد: برای این طرح‌ها ۱۲۰۰میلیارد تومان تسهیلات از بانک ملی، ۳۲۰۰میلیارد تومان از بانک تجارت در قالب اوراق سپرده‌گذاری، ۲۰۰۰میلیارد تومان از تسهیلات تبصره ۱۸ و ۱۳هزار و ۵۰۰میلیارد تومان از سفر رئیس‌جمهور اختصاص یافته است که بخشی از آن در مرحله دریافت تسهیلات قرار دارد.