فردا
نشست علمی «منافع حج برای جامعه جهانی» برگزار می‌شود

برگزاری نشست علمی منافع حج برای جامعه جهانیبه گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی حج، به منظور تبیین و تحلیل دیدگاه مقام معظم رهبری، پیرامون منافع حج برای انسان و جامعه بشری، پژوهشکده حج و زیارت در قم نشست علمی منافع حج برای جامعه جهانی (تحلیل واژه «الناس» با تکیه بر دیدگاه مقام معظم رهبری در آیات حج) را برگزار می‌کند.

ارائه دهنده این نشست علمی حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی رستم‌نژاد، رئیس پژوهشکده حج و زیارت و دبیر علمی آن حجت‌الاسلام والمسلمین حافظ نجفی، عضو گروه اخلاق و اسرار پژؤوهشکده حج و زیارت است.

این نشست، روز دوشنبه 31 شهریور، ساعت 10 صبح در محل پژوهشکده حج و زیارت در قم واقع در ۷۵ متری عمار یاسر، خیابان شهید قدوسی، ساختمان حوزه نمایندگی ولی فقیه در امور حج و زیارت، طبقه چهارم به صورت حضوری و مجازی برگزار می‌شود.

عموم علاقه‌مندان می‌توانند با استفاده از پیوند حضور مجازی به آدرس https://eitaa.com/hajj_ziyarat از مطالب این جلسه علمی بهره‌مند شوند.