آیین اختتامیه طرح «بشری» در خرم‌آباد برگزار شد

سرهنگ ستاد نبی‌الله بختیار زاده، سرپرست فرماندهی تیپ ۲۸۴به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی قرارگاه عملیاتی لشکر ۸۴ پیاده لرستان، آیین اختتامیه طرح بشری در شش ماهه اول سال با حضور سرپرست فرماندهی، مسئولان، حافظان و فعالان قرآنی  امروز 30 شهریور ماه در تیپ ۲۸۴ شهید رستمی نزاجا برگزار شد.

در این مراسم سرهنگ ستاد نبی‌الله بختیار زاده، سرپرست فرماندهی تیپ ۲۸۴ ضمن عرض تبریک بابت کسب مقام‌های برتر خانواده‌های قرآنی در مسابقات منطقه استان خوزستان و لرستان، اظهار کرد: قرآن کریم به بهترین نحو سبک زندگی را برای ما معرفی کرده‌ است، سبکی که اگر ما آن را در زندگی خود پیاده کنیم موفقیت در دنیا و آخرت برای ما تضمین شده است.

وی ادامه داد: قرآن کریم همیشه راه گشاست، اما این راه‌گشایی در دو چیز خلاصه می‌شود: اول، خواندن و روخوانی و فهم آن و دوم، تطبیق خود و سبک زندگی با آموزه‌های قرآن کریم، این تفسیر تطبیقی بسیار زیبا و تأثیرگذار است و طراوت و تازگی قرآن کریم نیز بیشتر برای ما نمایان می‌شود.

بختیار زاده در پایان حضور خانواده‌های قرآنی را در این تیپ مایه خیر و برکت مجموعه دانست و با اشاره به اینکه آمار حافظان و فعالان قرآنی ما تاکنون نیز قابل قبول هست اما انتظاری که ما از مسئولان و اساتید این عرصه مهم داریم این است که بیش از گذشته برای اعتلای فرهنگ والای قرآنی و حضور خانواده‌های بیشتر در کلاس‌های قرآنی تلاش کنند تا نور قرآن در زندگی خانواده‌های بیشتری وارد شود.

در پایان با اهدای لوح تقدیر و کادو از همه حافظان و فعالان قرآن کریم تجلیل شد.