آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی:
دانش‌آموزان با تکنیک‌های مطالعه آشنا شوند

آیت الله شعبانی، نماینده ولی فقیه در استان همدانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دفتر امام جمعه همدان، آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی موثقی، نماینده ولی فقیه در استان همدان، امروز، اول مهرماه در آیین نواخته شدن زنگ مهر و مقاومت اظهار کرد: همه ما مدیون معلمان و اساتیدی هستیم که عمر خود را صرف آموزش و پرورش فرزندان این سرزمین کردند.

وی افزود: صندلی‌هایی که امروز شما بر آن نشسته‌اید، زمانی جایگاه شخصیت‌های بزرگ علمی و فرهنگی کشور بوده است. امید و آینده این کشور وابسته به شماست. فضای پر از محبت، امنیت و آرامش امروز نتیجه ایثار و فداکاری شهداست.

شعبانی یادآور شد: دانش‌آموزان از امروز برای آینده خود هدف‌گذاری کنند، ژن ایرانی کوچک‌پسند نیست، ایرانی‌ها انسان‌های بزرگی هستند، عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی به‌واسطه موشک‌هایی بود که جوانان ایرانی ساخته بودند.

امام جمعه همدان با تأکید بر آشنایی دانش‌آموزان با تکنیک‌های مطالعه گفت: معلمی که با انگیزه و عشق درس می‌دهد، دانش‌آموزان مشتاق و باانگیزه تربیت می‌کند. پشتکار، انگیزه و عادت به مطالعه، کلید موفقیت دانش‌آموزان است.