مسئول بسیج جامعه کارگری سپاه سلمان سیستان‌وبلوچستان:
برپایی نشست‌ جهاد تبیین در اولویت برنامه‌های هفته دفاع مقدس باشد
مسئول سازمان بسیج کارگری و کارخانجات سپاه سلمان سیستان‌وبلوچستانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان‌وبلوچستان، سرهنگ محمدرضا عنایت‌نیا مسئول سازمان بسیج کارگری و کارخانجات سپاه سلمان سیستان‌وبلوچستان امروز سه‌شنبه یکم مهرماه، در نشست وبیناری با رؤسای ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی این استان، ضمن تبریک فرارسیدن هفته دفاع مقدس و تأکید بر گرامیداشت این ایام، از برگزاری برنامه‌های متنوع در حوزه کار و تولید خبر داد.
 
وی گفت: نشست‌های بصیرتی و جهاد تبیین با اولویت تشریح وقایع جنگ ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی و اقدامات به‌موقع ایران، نواختن زنگ مقاومت، دیدار با خانواده شهدا، برپایی نمایشگاه‌ها، یادواره شهدای کار و تولید، مسابقات فرهنگی و ورزشی خانوادگی از برنامه‌های این هفته است.
 
عنایت‌نیا به اجرای پویش «ما فاتحان قله‌ایم» در سطح استان سیستان‌وبلوچستان اشاره کرد و ضمن درخواست برگزاری «شیفت ایثار» و برپایی میز خدمت در شهرک‌های صنعتی، کارگاه‌ها و مصلی‌های نماز جمعه، بر ضرورت برگزاری نشست‌های جهاد تبیین و بصیرتی با محوریت جامعه کار و تولید در هفته دفاع مقدس تأکید کرد.
 
وی این اقدامات را فرصتی برای ارتباط نزدیک با کارگران و کارفرمایان و ترویج فرهنگ ایثار در محیط کار دانست و ضمن بیان چالش‌های جامعه کار و تولید، خواستار پیگیری جدی مشکلات بیمه‌ای، پرداخت معوقات و حذف موانع کاری شد.
 
مسئول سازمان بسیج کارگری و کارخانجات سپاه سلمان سیستان‌وبلوچستان استفاده گسترده از اتباع بیگانه در واحدهای تولیدی را یکی از معضلات دانست و پیشنهاد کرد کارفرمایان از کارگران بیکار باتجربه و جوانان جویای کار بومی به‌عنوان جایگزین بهره بگیرند تا علاوه بر تقویت اشتغال، ظرفیت‌های انسانی استان سیستان‌وبلوچستان فعال شود.