معاون هماهنگی سپاه پاسداران
اتصال ۴۵۰۰ روستای محروم در کشور به شبکه آب شرب

سردار حجت‌الله قریشی، معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامیبه گزارش ایکنا از لرستان، سردار حجت‌الله قریشی، معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سوم مهر، در آیین افتتاح آبرسانی به ۷۲ روستای الیگودرز که با حضور وزیر نیرو برگزار شد، گفت: ۱۹ هزار میلیارد ریال اعتبار از سوی دولت برای اجرا و تکمیل پروژه‌های آبرسانی اختصاص یافته است.

وی افزود: این میزان اعتبار به صورت مرحله‌ای و بر اساس پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها پرداخت می‌شود و در اختیار قرارگاه سازندگی امام حسن(ع) قرار دارد.

قریشی ادامه داد: هم اکنون ۳۲۵ طرح آبرسانی به روستاهای کشور با همکاری سپاه پاسداران در حال اجرا است.

معاون هماهنگ‌ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: ۳۲۵ طرح آبرسانی روستایی در قالب ۲ قرارداد جداگانه برای نقاط مختلف سراسر کشور در دست اجرا قرار دارد که از این تعداد، ۱۲۰ طرح در قرارداد اول و ۱۲۰ طرح دیگر در قرارداد دوم قرار دارند.

وی افزود: تاکنون، ۱۰۰ طرح از قرارداد اول به اتمام رسیده و ۲۵ طرح از قرارداد دوم نیز در حال اجراست که اعتبار کل این پروژه‌ها حدود ۱۰ هزار میلیارد ریال است.

قریشی ادامه داد: این پروژه‌ها در مدت زمان سه ساله به پایان خواهد رسید و نقش مهمی در رفع مشکل آب شرب روستاهای کشور دارد.

معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به عملکرد قرارگاه امام حسن(ع) در حوزه محرومیت‌‌زدایی، گفت: تاکنون چهار هزار و ۵۰۰ روستای محروم در کشور به شبکه آب شرب متصل شده‌اند و برنامه‌ریزی برای آبرسانی به پنج هزار و ۵۰۰ روستای باقی‌مانده در دستور کار قرار دارد.