امام جمعه نایین:
فعالان گردشگری شایسته قدردانی و حمایت مسئولان هستند

محمد مطهرخو امام‌جمعه شهرستان نایینبه گزارش ایکنا از اصفهان، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین محمد مطهرخو، امام جمعه شهرستان نایین در خطبه‌های نماز جمعه امروز، چهارم مهرماه با اشاره به فرارسیدن مناسبت‌های ملی و جهانی، این ایام را فرصتی برای تجلیل و قدردانی از فعالان حوزه‌های گوناگون دانست و برای توفیق و سلامتی آنان دعا کرد.

وی افزود: ایام جاری با چند مناسبت مهم ملی و جهانی همراه است؛ روز ملی گردشگری، روز آتش‌نشانی و ایمنی، روز جهانی ناشنوایان، روز جهانی دریانوردی و همچنین سال جهانی نخبگان. این مناسبت‌ها هرکدام بهانه‌ای برای توجه به جایگاه والای تلاشگرانی‌ است که در حوزه‌های گوناگون به جامعه خدمت می‌کنند و باید از زحمات آنان قدردانی و برای موفقیت بیشترشان تلاش کرد.

امام جمعه نایین با تبریک به فعالان حوزه گردشگری گفت: فعالان این عرصه در معرفی ظرفیت‌های تاریخی، فرهنگی و طبیعی ایران اسلامی نقشی کلیدی ایفا می‌کنند و شایسته تقدیر و حمایت هستند. گردشگری علاوه بر ابعاد اقتصادی، در معرفی هویت ملی و تمدنی ایران نیز نقشی بی‌بدیل دارد و باید بیش از گذشته مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

وی با اشاره به روز آتش‌نشانی و ایمنی تأکید کرد: آتش‌نشانان در مقام ایثارگران عرصه ایمنی، با جانفشانی و فداکاری، آرامش و امنیت شهروندان را تضمین می‌کنند. خدمات ارزشمند این قشر فداکار هیچ‌گاه از یاد مردم نخواهد رفت و جامعه همواره قدردان رشادت‌ها و تلاش‌های آنان است.

مطهرخو همچنین به روز جهانی ناشنوایان اشاره کرد و ادامه داد: جامعه ناشنوایان بخشی ارزشمند از سرمایه انسانی کشور هستند که باید با حمایت‌های بیشتر، زمینه حضور فعال آنان در عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی و علمی فراهم شود. ناشنوایان استعدادها و توانایی‌های فراوانی دارند که در صورت توجه و فراهم‌کردن امکانات لازم، می‌توانند منشأ خدمات بزرگ برای کشور باشند.

وی اضافه کرد: روز جهانی دریانوردی یادآور تلاش‌های ارزشمند دریانوردان است که در مسیر توسعه اقتصاد و تجارت کشور سهم بزرگی بر عهده دارند. این قشر سختکوش در شرایط دشوار دریا، همواره در خط مقدم جابه‌جایی کالا، انرژی و ارتباطات تجاری هستند و تلاش‌های آنان شایسته قدردانی ویژه است.

امام جمعه نایین در ادامه با اشاره به نام‌گذاری سال جهانی نخبگان تصریح کرد: نخبگان کشور سرمایه‌های ارزشمند ملی هستند و توجه به آنان موجب رشد علمی، پژوهشی و فناوری کشور خواهد شد. هر جامعه‌ای که نخبگان خود را ارج نهد، در مسیر پیشرفت و تعالی قرار می‌گیرد و بی‌توجهی به این قشر، خسارت‌های جبران‌ناپذیری به دنبال خواهد داشت.

وی تأکید کرد: به همه تلاشگران این عرصه‌ها تبریک و تهنیت عرض می‌کنم و از خداوند منان، توفیقات روزافزون و سلامتی این بزرگواران را مسئلت دارم. امید است که خدمات آنان همواره در مسیر اعتلای کشور و رضایت مردم قرار گیرد.

مطهرخو در پایان با دعا برای تعجیل در فرج حضرت ولی‌عصر(عج) گفت: پروردگارا، ما را در زمره منتظران واقعی قرار بده و ظهور حضرت حجت(عج) را هرچه سریع‌تر محقق فرما. خدایا سایه رهبری معظم انقلاب اسلامی را مستدام بدار، ملت شریف ایران را در مسیر عزت و سربلندی ثابت‌قدم نگاه دار و نصرت خود را شامل حال مسلمانان عالم بفرما.

فاطمه نصیری‌نایینی