به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دادگستری استان کرمان، حجتالاسلام والمسلمین محمدامیر ابراهیمی، معاون حل اختلاف دادگستری استان کرمان امروز ۱۴ مهرماه در بازدید نظارتی از مجتمع شهید بهشتی کرمان که با هدف بررسی روند رسیدگی به پروندهها و ارزیابی عملکرد شعب شورای حل اختلاف انجام شد، گفت: کارکنان شوراهای حل اختلاف در خط مقدم تحقق عدالت ترمیمی قرار دارند و تلاش آنان در رسیدگی منصفانه و ایجاد سازش میان طرفین اختلاف، شایسته قدردانی است.
وی با ارائه گزارشی از عملکرد شش شعبه شورای حل اختلاف مجتمع شهید بهشتی، بیان کرد: در شش ماه نخست سال جاری، ۵۴۶ فقره پرونده به این شعب وارد شده و ۴۷۶ پرونده مختومه شده است و از این تعداد ۲۷۷ فقره پرونده نیز منجر به مصالحه شده است که این آمار بیانگر تلاش مؤثر مجموعه در مسیر صلح و سازش است.
معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان کرمان اظهار کرد: نظارتهای میدانی بر شوراهای حل اختلاف تداوم دارد و حمایت از نیروهای خدوم شورا و تقویت همافزایی در مجموعه، از اولویتهای اصلی ما در حوزه حل اختلاف است.