لایحه ممنوعیت پوشش برقع در اماکن عمومی ایتالیا ارائه شد

به گزارش ایکنا به نقل از رویترز، این لایحه که توسط قانونگذاران حزب جورجیا ملونی، نخست‌وزیر ایتالیا به پارلمان ارائه شده است، روبنده‌ای که صورت را می‌پوشاند در تمام اماکن عمومی، مدارس، دانشگاه‌ها، مغازه‌ها و دفاتر در سراسر کشور ممنوع می‌کند.

ایتالیا ممکن است کشور بعدی باشد که مانند بیش از ۲۰ کشور، از جمله فرانسه و اتریش، استفاده از پوشش اسلامی چهره در اماکن عمومی را ممنوع می‌کند.

بر مبنای این لایحه متخلفان با جریمه‌های ۳۵۰ تا ۳ هزار و ۵۰۰ دلاری روبه‌رو خواهند شد. در مقدمه این طرح آمده است که این قانون با هدف مبارزه با «افراط‌گرایی مذهبی و نفرت‌پراکنی با انگیزه‌های مذهبی» وضع شده است.

گزارش‌های مربوط به اسلام‌هراسی در اروپا نشان می‌دهد که اکثریت قریب به اتفاق قربانیان این جرایم، زنان مسلمان هستند.

این تحقیق نشان می‌دهد که تبلیغات سیاستمداران راست افراطی، بیشتر زنان محجبه را هدف قرار می‌دهد.

در گزارش سال ۲۰۲۴ سازمان مبارزه با اسلام‌هراسی اروپا آمده است از ۱۰۳۷ مورد جرایم اسلام‌هراسی ثبت شده از سوی این نهاد، ۲۴ درصد مربوط به مردان و ۷۶ درصد مرتبط با زنان مسلمان بوده است.