اجرای طرح «تلاوت نور» در مساجد کرمانشاه

اجرای طرح «تلاوت نور» در مساجد کرمانشاه

حجت‌الاسلام ابوذر قوره‌جیلی، رئیس اداره امور قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی کرمانشاه در گفت‌و‌گو با ایکنا از کرمانشاه از برگزاری طرح ملی «تلاوت نور» در بیش از ۵۰۰ مسجد استان خبر داد و اظهار کرد: در این طرح قاریان و حافظان ممتاز مساجد، یک یا دو صفحه از آیات قرآن را تلاوت می‌کنند و ائمه جماعت مسجد به ترجمه و تفسیر آیات تلاوت شده با بیان نکات و موضوعات مفهومی برای نمازگزاران می‌پردازند.

وی افزود: این طرح به‌منظور ایجاد فضای قرآنی و معنوی در مساجد برای نمازگزاران و آموزش قرآن و نشر و ترویج فرهنگی قرآنی در سطح جامعه در مساجد استان برگزار می‌شود.

قوره‌جیلی در ادامه با اشاره به اینکه مساجد با اجرای برنامه‌های جذاب باید نسل جوان را به سوی مسجد هدایت کنند گفت: فعالیت‌های مسجد تنها در زمان اقامه نماز یا برخی از مناسبت‌ها نیست و باید در طی روز در این سنگر شاهد احرای برنامه‌های مناسب ویژه تمام اقشار به ویژه نوجوانان و جوانان باشیم.

وی به لزوم پرداختن مسجد به فعالیت‌های قرآنی تصریح کرد: مساجد می‌توانند با دریافت امکانات قرآنی با برنامه‌ریزی در این زمینه در راستای بسط و توسعه انس مردم با تلاوت قرآن و بهره‌مندی از مفاهیم والای کلام وحی نقش بیشتری ایفا کنند.

رئیس اداره امور قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی کرمانشاه یادآور شد: مسجد سنگر فرهنگی و اجتماعی ماست و باید در چارچوب این سنگر برنامه‌ریزی‌های فرهنگی جامعه رقم بخورد.

قوره‌جیلی گفت: جامعه‌ای که با کلام وحی انس دارد مطمئناً دچار خطا و اشتباه نمی‌شود، چراکه با دستورات الهی و تبیین قرآن به جامعه‌ای آرمانی دست خواهیم یافت.