به گزارش ایکنا از فارس، محمدحسن اسدی، شهردار شیراز، امروز یکشنبه، 20 مهرماه در نشست شهرداری شیراز به تشریح عملکرد شهرداری در حوزههای مختلف بهویژه گردشگری و سرمایهگذاری پرداخت و با اشاره به جایگاه تاریخی، فرهنگی و تمدنی شیراز، این شهر را دارای ویژگیهای منحصر بهفرد دانست و بر نقش آن بهعنوان قطب گردشگری کشور تأکید کرد.
وی با اشاره به آثار بهجا مانده از دوران کریمخان زند، از احیای دو میدانگاه تاریخی در بافت مرکزی شهر خبر داد و گفت: میدان نقارهخانه پس از ۲۵ سال، با شکلی مطابق با دوران زندیه، در چند ماه آینده به بهرهبرداری میرسد و میدان توپخانه نیز در فاز بعدی آغاز خواهد شد.
شهردار شیراز از احداث بزرگترین پارک آبی شیراز خبر داد و اعلام کرد: این پروژه طی پنج تا شش ماه آینده آماده بهرهبرداری خواهد بود. همچنین آکواریوم بزرگ شیراز در چند ماه آینده به پایان میرسد و مطالعات تلهکابین و باغ پرندگان نیز به اتمام رسیده و در حال جذب سرمایهگذار است.
وی از افتتاح دو شهربازی دیگر در سال جاری خبر داد و بیان کرد: این اقدامات، اقامتهای بهتری را برای مسافران و زائران فراهم کرده و در توسعه گردشگری و رونق اقتصادی شهر مؤثر خواهد بود.
اسدی با اشاره به اهمیت حفظ باغات قصردشت گفت: امروز نزدیک به یک هزار هکتار از این باغات باقی مانده که ۳۰۰ هکتار آن در تملک شهرداری است.
وی حفظ و صیانت از این باغات را خط قرمز مدیریت شهری دانست و تأکید کرد: هیچگونه ساختوساز، تفکیک یا ویلاسازی در این باغات مجاز نیست. همچنین با راهاندازی تصفیهخانه فاضلاب با اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان، آب مورد نیاز برای آبیاری این باغات تأمین خواهد شد.
شهردار شیراز با اشاره به انعقاد قراردادهای سرمایهگذاری بیش از ۶۰ هزار میلیارد تومانی با بخش خصوصی در چهار سال گذشته، شیراز را بهشت سرمایهگذاری ایران خواند.
اسدی با بیان اینکه شهرداری آماده است زمین و مجوز لازم را در اختیار سرمایهگذاران قرار دهد و تسهیلات ویژهای برای آنان درنظر گرفته است، افزود: شیراز شهری سرمایهپذیر است و مدیریت شهری فرش قرمز را برای سرمایهگذاران پهن کرده است.
وی بیان کرد: از دیگر اقدامات شهرداری، تهیه و تدوین دانشنامه شیراز در چندین جلد و رونمایی از سمفونی شیراز با آهنگسازی کارن همایونفر بوده که در هفته شیراز امسال معرفی شدند.
شهردار شیراز بر لزوم معرفی بیشتر ویژگیهای منحصر بهفرد این شهر تأکید کرد و با اشاره به زیباییهای پاییزی شیراز و قرارگیری در ایام بزرگداشت حافظ، شیراز را موزه زنده پاییز خواند و گفت: فارس تنها نقطهای در ایران است که پایتخت جهان بوده و امروز باید میراثداران خوبی برای این تمدن کهن باشیم.