30 مهرماه
جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در همدان برگزار می‌شود

جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در همدان برگزار می‌شودمحمد شهلایی، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان در گفت‌وگو با ایکنا از همدان اظهار کرد: بیست‌وهفتمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان همدان، ۳۰ مهرماه جاری با شعار «برای ایران، برای مدرسه؛ همه باهم مدرسه می‌سازیم» برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تقریباً در همه شهرستان‌ها و مناطق استان همدان جشنواره خیرین مدرسه‌ساز برگزار خواهد شد، افزود: تاکنون 11 جشنواره در مناطق مختلف برگزار شده و تا ۲۶ مهرماه جاری، هفت جشنواره دیگر نیز برگزار خواهد شد و در نهایت در ۳۰ مهرماه جاری جشنواره استانی با حضور خیرین برگزار می‌شود.

شهلایی از مشارکت 10 هزار و ۴۶۵ خیر مدرسه‌ساز در استان خبر داد و گفت: سه هزار و ۳۵۰ نفر از این افراد فرهنگی مدرسه‌ساز هستند، ۲۶۴ نفر صرفاً به امر مدرسه‌سازی می‌پردازند، بیش از شش هزار نفر مدرسه یار هستند و یک هزار و ۹ نفر نیز با اهدای زمین، مستقلات و... به امر مدرسه‌سازی کمک می‌کنند.

وی یادآور شد: در سال ۱۴۰۳، ۱۴۷ میلیارد تومان خیرین مدرسه‌ساز تعهد کرده بودند که همه آن محقق شد، تعهدات امسال ۳۱۷ میلیارد تومان بود، اما در بیست‌وهفتمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان همدان این رقم به ۵۰۰ میلیارد تومان خواهد رسید.

مدیرکل توسعه، تجهیز و نوسازی مدارس همدان گفت: خیرین مدرسه‌ساز در استان همدان از سال ۱۳۷۷ اقدام به فعالیت داشته‌اند که تاکنون ۴۶۹ پروژه را با دو هزار و ۸۲۳ کلاس درس ساخته و تحویل آموزش و پرورش داده‌اند.

وی با تأکید بر اینکه ۳۲ درصد مدارس استان توسط خیرین مدرسه‌ساز ساخته شده است، بیان کرد: ۴۴ مدرسه در مهرماه سال جاری تحویل داده شد که ۳۴ مدرسه از این مدارس توسط خیرین ساخته شده بودند به عبارتی ساخت بیش از ۷۱ درصد مدارس در سال جاری توسط خیرین مدرسه‌ساز استان صورت گرفته است که این نشان از وضعیت مطلوب استان همدان در این حوزه را نشان می‌دهد.