بازاریابی و فروش بزرگترین مشکل شرکت‌های دانش بنیان خراسان‌شمالی

حسن سجادی، سرپرست پارک علم و فناوری خراسان‌شمالیبه گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، حسن سجادی، سرپرست پارک علم و فناوری خراسان‌شمالی، امروز ۲۱ شهریور ماه در نشست خبری اظهارکرد:یکی از بزرگترین مشکلات شرکت‌های دانش بنیان در استان، بازاریابی و فروش است که طی امسال اداره بازاریابی و توسعه تجارت در این پارک راه اندازی شد که کمک های زیادی را در حوزه بازاریابی انجام می دهد.

سجادی با بیان اینکه امسال شش شرکت دانش بنیان در استان ثبت شده و البته چهار شرکت نیز موفق به تمدید نشدند، تصریح کرد: تعداد شرکت‌های صنایع خلاق استان ۳۱ شرکت است.

وی با اشاره به اینکه این شرکت‌ها مربوط به صنایع دستی، پوشاک و مبل هستند و همچنین هشت خوشه در صنایع خلاق کشور وجود دارد که یک خوشه به خراسان‌شمالی واگذار شده است، گفت: در حوزه شرکت‌های دانش بنیان موفق به ایجاد اشتغال برای یک هزار و ۱۰۸ نفر شدیم.

سجادی با بیان اینکه میزان فروش محصولات این شرکت‌ها در استان یک همت بوده که نسبت به سال گذشته ۲۰۰ میلیارد تومان افزایش داشته است، گفت: میزان صادرات محصولات شرکت‌های دانش بنیان در استان طی نیمه نخست امسال ۲۳۶ هزار دلار بود.

وی با اشاره به اینکه ۲۱ هکتار عرصه با هفت هزار متر مربع عیان در اختیار پارک علم و فناوری است، گفت: فضاهای فیزیکی در بجنورد، شیروان و اسفراین با کارکرد مرکز رشد نیز زیر مجموعه این سازمان در حال فعالیت هستند.

وی با اشاره به برپایی جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی که از معتبرترین رویدادها بوده که در اصفهان برگزار می‌شود، گفت: برلی نخستین بار دبیرخانه این جشنواره به خراسان‌شمالی واگذار شده و تا ۱۵ آبان ماه فرصت ارسال اثر برای این مهم وجود دارد.