سید اردشیر رشیدی ال‌هاشم:
المپیاد ورزشی درون مدرسه‌ای، در کانون توجه آموزش و پرورش اردبیل است

جلسه شورای ورزش مدارس استانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل، سید اردشیر رشیدی آل‌هاشم، مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل، ۲۳ مهرماه در جلسه شورای ورزش مدارس استان با تأکید بر اهمیت ورزش و تربیت بدنی در سلامت جسمی و روانی دانش‌آموزان، اظهار کرد: المپیاد ورزشی درون مدرسه‌ای یکی از برنامه‌های محوری و مهم ما در مسیر توسعه ورزش مدارس است که با هدف مشارکت گسترده دانش‌آموزان و شناسایی استعداد‌های ورزشی برگزار می‌شود.

وی ضمن اشاره به برنامه‌های هفته تربیت بدنی افزود: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و تبیین برنامه‌های جامع در شورای ورزش مدارس، از اولویت‌های ما در سال تحصیلی جاری است و پیگیری مستمر مصوبات شورا نیز در دستور کار قرار دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل همچنین از طرح‌های متنوعی همچون افتتاح میدان همدلی، اجرای طرح ملی پهلوان سعید و برگزاری مسابقات بومی و محلی به عنوان راهکار‌های تقویت ورزش همگانی و ارتقای سلامت دانش‌آموزان یاد کرد.