رئیس مرکز اسلامی گلستان:
قاری و عالم بی‌عمل آفت‌های دین هستند

قاری و عالم بی‌عمل آفت‌های دین هستند

به گزارش ایکنا از گلستان، حجت‌الاسلام نورعلی دیلم صبح امروز، در آیین فارغ‌التحصیلی قرآن‌آموزان دارالقرآن «نورالانوار» بندرترکمن، با اشاره به نقشه دشمن برای تهی کردن امت اسلامی از روح جهاد و عدالت، تأکید کرد: سکوت و بی‌تفاوتی نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، هم‌قطاری با صهیونیسم است.

وی با استناد به فرمایش حضرت علی(ع) مبنی بر اینکه «هرکس به کار قومی راضی باشد، در آن شریک است»، خاطرنشان کرد: امروز میزان ایمان و غیرت دینی، با موضع‌گیری صریح در برابر جنایات غزه و دفاع از مظلومان فلسطین سنجیده می‌شود.

دیلم در بخش دیگری از سخنان خود به طرح دو لبه دشمنان اسلام اشاره و تصریح کرد: از یک سو اسلام افراطی تکفیری و از سوی دیگر اسلام سکولار و بی‌خاصیت ترویج می‌شود که هدف هر دو حذف اسلام ناب محمدی(ص) و جایگزینی اسلام بی‌روح و بی‌مقاومت است.

رئیس مرکز اسلامی گلستان با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم(ص)، درباره خطر قاریان و عالمان بی‌عمل هشدار داد و بیان کرد: پیامبر(ص) فرمودند: «در روزگاری که از اسلام فقط نامی و از قرآن جز نوشته‌ای باقی نماند، قاریان و عالمان دنیاطلب، بدترین مردم روی زمین خواهند بود» علم و قرآن زمانی نجات‌بخش است که در جان نفوذ کند و به عمل بیانجامد.

وی عمل به دستورات الهی را معیار ایمان حقیقی دانست و افزود: روحانیون، اساتید و حافظان قرآن باید با رفتار و عمل خود مردم را به دین جذب کنند. 

دیلم در پایان، گسترش آموزش قرآن، تعمیق تدبر در آیات الهی، پذیرش همه آموزه‌های قرآن بدون گزینش‌گری و عمل به دستورات الهی را چهار محور اساسی برای تحقق جامعه قرآنی برشمرد.