تأکید امام جمعه ساری بر وجدان کاری در صیانت از حق‌الناس
آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی، نماینده ولی فقیه در مازندران به گزارش ایکنا به نقل از معاونت ارتباطات و رسانه دفتر نماینده ولی‌ فقیه در مازندران، آیت‌الله محمدباقر محمدی‌لائینی، نماینده ولی فقیه در مازندران، سوم آبان‌ماه در دیدار اعضای هیئت عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا اظهار کرد: حضور مردم در عرصه‌های مختلف از جمله شوراها، مجلس، ریاست جمهوری و خبرگان، جلوه‌ای از جمهوریت نظام است که باید در چارچوب‌های قانونی و منضبط صورت گیرد تا هم شأن مردم حفظ شود و هم از بی‌نظمی و تضییع حقوق افراد جلوگیری شود.

وی افزود: حرکت به‌ سمت انضباط بیشتر به نفع دموکراسی و جمهوریت است و نظارت‌ها باید در هر دوره منظم‌تر و کارآمدتر از گذشته باشد.

نماینده ولی‌ فقیه در مازندران با اشاره به تغییرات جدید در قوانین انتخاباتی اظهار کرد: با حذف مراحل بالاتر نظارت و نهایی شدن تصمیم در سطح استان، مسئولیت هیئت‌های نظارت استانی سنگین‌تر و سرنوشت‌سازتر شده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر سختی ایستادگی بر حق و عدالت در عمل بیان کرد: گرچه الکترونیکی شدن فرآیندها مثبت است، اما فشار لابی‌ها و وسوسه‌های بیرونی و درونی می‌تواند تصمیم‌گیری را دشوار کند و باید با استقامت و اتکای به مستندات عمل کرد.

محمدی‌لائینی در پایان از ناظران انتخاباتی خواست با رعایت تقوا و وجدان کاری، در صیانت از حق‌الناس نهایت دقت را داشته باشند.

ارسالی // جمهوریت در چارچوب قانون؛ تأکید بر وجدان کاری در صیانت از حق‌الناس

ارسالی // جمهوریت در چارچوب قانون؛ تأکید بر وجدان کاری در صیانت از حق‌الناس

  ارسالی // جمهوریت در چارچوب قانون؛ تأکید بر وجدان کاری در صیانت از حق‌الناس
 
 ارسالی // جمهوریت در چارچوب قانون؛ تأکید بر وجدان کاری در صیانت از حق‌الناس