کتابخانه نیم قرنی شیراز قابل بازسازی نیست

کتابخانه ابوریحان، شیرازبه گزارش ایکنا از فارس، محمدحسین فیروزی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی فارس امروز شنبه سوم آبان در نشست کمیسیون فرهنگی شورای شهر شیراز با اشاره به قدمت بیش از ۵۵ ساله کتابخانه ابوریحان و موقعیت آن در مرکز شهر و منطقه پرجمعیت شیراز که فاقد کتابخانه عمومی دیگری است، بر ضرورت احیای این مجموعه فرهنگی تأکید کرد.

وی یادآور شد: بارندگی‌های سال گذشته باعث آسیب جدی به ساختمان کتابخانه شده و ادامه استفاده از ساختمان موجود از نظر کارشناسی امکان‌پذیر نیست؛ بنابراین تعطیلی کتابخانه اجتناب‌ناپذیر شد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی فارس افزود: تفاهم‌نامه‌ای میان استانداری، شورای شهر، شهرداری شیراز و اداره کل فرهنگ و ارشاد استان فارس منعقد شد تا مجموعه فرهنگی ابوریحان شامل کتابخانه، سالن تئاتر و پلاتو با توجه به بیش از نیم قرن سابقه، با حمایت شهرداری و شورای شهر بازسازی و نوسازی شود.

فیروزی با تأکید بر اینکه ساختمان فعلی کتابخانه ظرفیت بازسازی ندارد، درخواست کرد تا با برنامه‌ریزی مناسب، این کتابخانه بزرگ که بیش از ۵۰ هزار منبع ارزشمند دارد، حفظ شده و به خدمات‌دهی ادامه دهد.

وی همچنین گفت: در صورت اختصاص یک ساختمان از سوی شهرداری، منابع کتابخانه در زمان بازسازی به مکان جدید منتقل خواهد شد تا فعالیت‌های کتابخانه متوقف نشود.