یک مدرسه روستایی خیرساز در شهرستان زرآباد افتتاح شد
یک مدرسه روستایی خیرساز در شهرستان زرآباد افتتاح شدبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی نوسازی و تجهیز مدارس سیستان‌وبلوچستان، میثم لک‌زایی، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان‌وبلوچستان امروز شنبه 10 آبان‌ماه از افتتاح و بهره‌برداری یک مدرسه خیرساز در روستای «جوزدر بالا» از توابع بخش کاروان شهرستان زرآباد در جنوب سیستان‌وبلوچستان با زیربنای ۱۶۲ مترمربع خبر داد و اظهار کرد: مدرسه سه‌کلاسه مکتب‌ الزهرا(س) با اعتباری بالغ بر پنج میلیارد تومان و مشارکت خیر نیک‌اندیش جمشیدی و مؤسسه خیریه آبی‌آسمان و به همت اداره‌کل نوسازی مدارس استان سیستان‌وبلوچستان احداث و افتتاح شد.
 
وی با بیان اینکه توسعه فضاهای آموزشی در مناطق کم‌برخوردار از اولویت‌های اصلی دولت چهاردهم است، ادامه داد: این پروژه در راستای تحقق عدالت آموزشی و اجرای پویش ملی مدرسه‌سازی انجام شده که نمونه‌ای از هم‌افزایی دولت و نیکوکاران در مسیر خدمت به آینده‌سازان کشور است.
 
مدیرکل نوسازی مدارس سیستان‌وبلوچستان اظهار کرد: مدارس ساخته‌شده توسط خیران در نقاط مختلف استان سیستان‌وبلوچستان نه‌تنها زیرساخت آموزشی ایجاد می‌کنند بلکه امید و انگیزه را در دل کودکان مناطق دورافتاده زنده می‌سازند.
 
لک‌زایی با قدردانی از اقدامات مؤسسه آبی‌آسمان و خیران مدرسه‌ساز، تصریح کرد: اداره‌کل نوسازی مدارس سیستان‌وبلوچستان با تمام توان در مسیر اجرای طرح‌های مشارکتی و حمایت از خیران مدرسه‌ساز گام برمی‌دارد که تا پایان سال تحصیلی، ده‌ها پروژه آموزشی دیگر در مناطق مختلف در این استان به بهره‌برداری برسد.