شهردار جدید نیویورک: اسلام‌هراسی در شهر ما جایی نخواهد داشت

به گزارش ایکنا به نقل از گاردین، زهران ممدانی پس از پیروزی در انتخابات شهرداری نیویورک در پیامی از شهروندان این شهر چه آنانی که به وی رأی دادند و چه افرادی که به وی رأی ندادند، تشکر کرد و گفت که ثابت خواهد کرد شایسته این اعتماد است.

ممدانی گفت که هدفش این است که شهر نیویورک را به مکانی بهتر از گذشته برای شهروندان تبدیل کند.

وی افزود: ما در انتخابات پیروز شدیم چون اصرار کردیم که سیاست دیگر چیزی بر ما تحمیل نمی‌کند بلکه این ما هستیم که باید این کار را بکنیم.

شهردار منتخب نیویورک تصریح کرد: محور رویکرد ما، بحران هزینه‌های معیشتی و رایگان‌سازی اتوبوس‌ها و تأمین سرپناه برای کودکان خواهد بود.


بیشتر بخوانید


وی اظهار کرد: بعد از این نیویورک شهری نخواهد بود که برخی در آن برای پیروزی در انتخابات دست به دامن اسلام‌هراسی شوند.

ممدانی تصریح کرد: اگر کسی بتواند به ملتی که دونالد ترامپ به آن خیانت کرده، نشان دهد که چگونه او را شکست دهند، آن شهر، شهری است که او در آنجا به دنیا آمده است.

وی گفت: ما به فرهنگ فسادی که به میلیاردرهایی مانند ترامپ اجازه داده است از مالیات فرار و از تخفیف‌های مالیاتی سوءاستفاده کنند، پایان خواهیم داد.

شهردار منتخب نیویورک اظهار کرد: من یک مسلمان و یک سوسیالیست دموکرات هستم و از هیچ یک از این موارد شرمنده نیستم.

ممدانی در سخنرانی خود تلاش کرد به مسلمانان و یهودیان ساکن در شهر اطمینان خاطر دهد. او گفت: می‌دانم که مسلمانان زیادی در شهر ما هستند و دیگر ترسی از اسلام وجود نخواهد داشت. ما اسلام‌هراسی را در شهر خود ریشه‌کن خواهیم کرد. همچنین به شما قول می‌دهم که دیگر یهودستیزی وجود نخواهد داشت.

او با به چالش کشیدن دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، افزود: «ترامپ، تو نمی‌توانی در مقابل ما بایستی. ما با مالیات‌های ناعادلانه مقابله و برای کارگران و مهاجران کار خواهیم کرد. نیویورک شهری برای همه خواهد بود و از امشب، مهاجران را بیرون نخواهیم کرد.»

طبق گزارش‌ رسانه‌های آمریکایی، این انتخاب شکست بزرگی برای دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکاست. او آشکارا از مواضع ممدانی انتقاد و او را کمونیست خوانده بود.

ترامپ حتی مردم نیویورک را تهدید کرد و گفته بود: «چنانچه زهران ممدانی، کاندیدای کمونیست در انتخابات شهرداری شهر نیویورک پیروز شود دیگر بسیار بعید خواهد بود که من بودجه فدرال را فراتر از حداقلی‌ترین میزانی که ضروری باشد در اختیار زادگاه محبوبم بگذارم. نمی‌خواهم به عنوان رئیس‌جمهور پول‌ها را هدر بدهم.»

ممدانی، ۳۳ ساله، به عنوان نامزد دموکرات‌ها وارد رقابت شد و کرتیس اسلیوا، ۷۱ ساله، جمهوری‌خواه، و اندرو کومو، ۶۷ ساله، مستقل، که مورد حمایت ترامپ بود را شکست داد.
 
وی شب گذشته پیروزی خود در رقابت شهرداری نیویورک را در تجمعی که در میان هوادارانش در شهر لانگ آیلند برگزار شد اعلام کرد. وی به اولین مسلمانی تبدیل شد که در تاریخ این شهر به این سمت رسیده است. ممدانی اصالتاً هندی است و قبل از مهاجرت به ایالات متحده و شهروندی در سال ۲۰۱۸، در اوگاندا متولد شده است.