به گزارش ایکنا از خراسانشمالی، به نقل از روابط عمومی مخابرات استان، حسن دهقانی مقدم اظهار کرد: با صرف اعتبار حدود 6۰ میلیارد ریال جادهی اصلی مرکز استان تا شهرستان اسفراین، تحت پوشش شبکه ۴G همراه اول قرار گرفت.
وی افزود: با تلاش و پیگیری همکاران شبکه ارتباطات سیار مخابرات استان و در اقدامی کمنظیر، همه سایتهای همراه اول مسیر بجنورد تا اسفراین به تکنولوژی پرسرعت 4G ارتقاء یافتند.
دهقانی مقدم این اقدام را در راستای توسعه کیفی ارتباطات موبایل استان و رفع نیازهای ارتباطی هم استانیها و مسافرین در مسیر جاده فوق دانست، گفت: اسفراین در توسعه فیبر و واگذاری سرویس مخابراتی بر بستر فیبر نوری در سطح استان به عنوان یک شهرستان پیشرو بوده است که تلاشهای شبانه روزی کارشناسان و پیمانکاران در این زمینه قابل توجه است.
وی با اشاره به طرح ملی فیبر و برگردان شبکه مسی به فیبر نوری در سراسر کشور و ابلاغ اجرای پروژه در مناطق مختلف مخابراتی، اظهار کرد: در راستای تداوم، بهبود و تسریع هر چه بیشتر ارائه خدمات بر بستر فیبر نوری به مشترکین شهرستان، حوزه ستادی آماده تامین هرگونه تجهیزات مورد نیاز میباشد.
دهقانی مقدم بر لزوم تقویت خدمات پس از فروش و پشتیبانی مناسب و به موقع توسط کارشناسان مجرب و متخصص در راستای ارائه خدمات پایدار و مطلوب به مشترکین، تأکید کرد، گفت: اجرای کابلکشی استاندارد توسط پیمانکاران جهت اجرای هر چه بهتر و بدون نقص این پروژه برای مشترکین شهرستان از اهمیت به سزایی برخوردار است.