استاندار لرستان:
۱۷۰ مدرسه کانکسی در لرستان برچیده شد

سید سعید شاهرخی، استاندار لرستانبه گزارش خبرنگار ایکنا از لرستان، سیدسعید شاهرخی، استاندار لرستان، امروز 24 آبان‌ماه، در جلسه شورای نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی لرستان، با اشاره به برچیده شدن ۱۷۰ مدرسه کانکسی در استان اظهار کرد: اکنون انشعابات برق و گاز مربوط به این مدارس نیز باید قانونمند و با همکاری دستگاه‌های مرتبط ایجاد شود تا استفاده حداکثری از این فضاها انجام شود.

وی با اشاره به اینکه در زمینه مدارس سنگی نیز از مجموع ۷۰ مدرسه تعداد ۱۶ مدرسه از طریق بنیاد علوی در حال اجراست که بیش از ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که باتوجه به فرآیندهای ساخت نیز به زودی به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد، تصریح کرد: از این پروژه تعداد ۴۴ پروژه نیز توسط بسیج سازندگی و با تعهد ۵۰ درصدی استانداری لرستان ساخته می‌شود.

شاهرخی گفت: در این راستا مبلغی علی الحساب در اختیار سپاه قرار می‌گیرد و ۵۰ درصد نیز توسط استان و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی تأمین اعتبار می‌شود و مابقی را نیز از محل اعتبارات سال ۱۴۰۵ پرداخت می‌کنیم، لازم است آموزش و پرورش استان نیز تا پایان هفته لیست ۴۴ پروژه با اطلاعات کافی، وضعیت پدافند و ... به سازمان برنامه‌ریزی و استانداری تحویل دهد.

استاندار لرستان در بخش دیگری از سخنانش با تأکید بر جذب و پیگیری ویژه پروژه‌های مربوط به خیران ادامه داد: باید با روش‌های مختلف جذب منابع انجام و به محض دریافت لیست دنبال کارها آغاز شود.

وی با اشاره به اینکه مسئولان نوسازی مدارس هم در این زمینه مسئولیت‌پذیرتر اقدام کنند و دغدغه اصلی‌ رفع مشکلاتی مانند جذب خیران باشد و برای جذب نتیجه مطلوب اصلاح رویه کنند، ادامه داد: پیگیری کنید، تا خیران به‌صورت جدی ورود کنند و پروژه‌های متعهد شده نیز وارد فاز اجرایی شود تا این طرح نیز با سرعت بیشتری اجرایی شود.

شاهرخی با اشاره به برخی اقدامات ارزنده در حوزه مدرسه‌سازی گفت: ساخت یک مدرسه از سوی معلمان، تعهد ساخت یک مدرسه توسط کارکنان شرکت گاز ، ساخت دو مدرسه سنگی به همت خیران و ... را باید اطلاع‌رسانی کنید تا فرهنگ‌سازی لازم در این زمینه انجام شود.

استاندار لرستان اظهار کرد: ۴ پروژه مشارکتی خیران و‌ سپاه هم در همین راستا انجام می‌گیرد و با توجه به اقدام ارزنده معلمان استان، آموزش و پرورش یک مدرسه سنگی دیگر هم بسازد.