مجموعه تفسیر قرآن «بصائر» در یزد رونمایی شد
مجموعه تفسیر قرآن «بصائر» در یزد رونمایی شدبه گزارش ایکنا از یزد، مجموعه سه جلدی و پژوهش‌محور تفسیر قرآن کریم با عنوان «بصائر» اثر استاد محمدرضا شایق، شامگاه ۲۴ آبان‌ماه با حضور محمدرضا بابایی، استاندار یزد و جمعی از چهره‌های برجسته فرهنگی و دینی استان یزد رونمایی شد.
 
محمدرضا بابایی، استاندار یزد در این مراسم گفت: توفیق همنشینی با قرآن شامل هر فردی نمی‌شود و از توفیقات الهی است که همراه و همدم با قرآن باشیم.
 
وی ادامه داد: استاد شایق همه عمر خود را در راه قرآن و ترویج فرهنگ قرآن و اهل بیت(ع) صرف کرده و کتاب تفسیر قرآن به زبان ساده و قابل فهم برای عموم مردم نیز از توفیقات خداوند به ایشان است.
 
استاندار یزد گفت: انسان‌هایی که سعی کردند همنشین قرآن باشند، زندگی‌شان نیز متحول شده است و توفیق با قرآن بودن از عنایت‌های خداوند است و باید برای گسترش فرهنگ قرآن همه توان خود را به‌کارگیری کنیم.
 
سعید زارع، مدیرکل اسناد و کتابخانه ملی استان یزد نیز در این مراسم تصریح کرد: تفسیر بصائر، قرآن را به زندگی مردم می‌آورد و به‌عنوان مرجعی برای اهل قرآن خواهد بود. این کتاب سرمایه‌ای است که نسل‌ها را پیوند داده، همدم صبور و معلم خاموش است و ما را در این عصر فراموشی و مجازی به عمق تفکر می‌برد.
 
محمدرضا شایق، نویسنده و مفسر قرآن نیز در این مراسم گفت: هدف از تألیف این تفسیر، پاسخ به شبهات و آوردن قرآن در زندگی مردم است و این اثر هیچ انتفاع مادی نداشته است.
 
شایق افزود: کارشناسی که بررسی کتابم را برعهده داشت، تخصص این کتاب را نداشت و این توهین است و نباید کارشناس چاپ بتواند نظر شخصی خود را اعمال کند. هرچند گلایه‌مند هستم اما منکر نظارت نیستم؛ نظارت اینگونه نیست و نباید بررسی کتاب را به هر فردی داد و همین اشکال تراشی‌ها چندین ماه کار ما را به تأخیر انداخت.
 
استاد دانشگاه و مفسر قرآن بیان کرد: هر چه قرآن در زندگی ما نقش داشته باشد، بدی‌ها کمتر است، بنابراین سعی شد در این کتاب، به زبان ساده آنچه که مورد نیاز مردم است، تأمین شود.
 
یادآور می‌شود، اجرای گروه همخوانی و همسرایی وارثین یزد از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.