شناسایی هویت شهید «اکبر صفی‌صمغ‌آبادی» در تبریز

شهید گمنام

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین، علی‌پناه قویدل، مسئول تمشیت امور اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین در سخنانی گفت: همزمان با ایام فاطمیه پیکر مطهر شهید «اکبر صفی‌صمغ‌آبادی» از تبریز به آبیک منتقل می‌شود.

وی بیان کرد: این شهید بزرگوار در سوم آبان‌ماه سال ۱۳۴۱ در تهران به دنیا آمد، در رشته علوم و فنون نظامی دوره کارشناسی را سپری کرد، در سال ۱۳۶۲ ازدواج کرد و صاحب یک فرزند دختر شد.

این مقام مسئول افزود: این شهید والامقام 21 اسفندماه سال ۱۳۶۳ در بمباران هوایی جزیره مجنون و در عملیات بدر بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید و اثری از پیکری وی به دست نیامد. 

قویدل بیان کرد: پیکر مطهر شهید صفی‌صمغ‌آبادی بعد از گذشت ۴۰ سال با آزمایش DNA شناسایی ‌شد در حالی که پیکر این شهید بزرگوار دوران دفاع مقدس در تبریز به‌عنوان شهید گمنام تشییع و به خاک سپرده شده بود. 

وی بیان کرد: با توجه به درخواست خانواده شهید صفی‌صمغ‌آبادی و به‌ویژه دخترش، پیکر این شهید بزرگوار به آبیک بازگردانده می‌شود.

قویدل افزود: اکنون با توجه به هماهنگی‌های به عمل آمده، همزمان با ایام شهادت حضرت زهرا(س)، پیکر مطهر شهید صفی‌صمغ‌آبادی از تبریز به آبیک منتقل می‌شود.

یادآور می‌شود، شهید صفی‌صمغ‌آبادی در زمان حیات خود در وصیتی خواسته بود تا پس از شهادت، پیکرش در روستای صمغ‌آباد از توابع شهرستان آبیک به خاک سپرده شود و بر همین اساس پیکرش به این روستا منتقل می‌شود.