پیش‌بینی واگذاری 1000 واحد نهضت ملی مسکن صدرا تا خرداد سال آینده

پروژه نهضت ملی مسکنبه گزارش ایکنا از فارس، شهرام ملکی، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید، امروز سه‌شنبه، 27 آبان‌ماه در جریان بازدید از پروژه نهضت ملی مسکن در شهر صدرا با اشاره به رفع چالش‌های تأمین منابع مالی بیان کرد: اکنون ۱۷‌ هزار و ۳۰۰ واحد در صدرا پروانه ساختمانی دریافت کرده‌اند. فرآیند عقد قراردادهای مشارکت مدنی برای نزدیک به ۱۴‌ هزار و ۳۰۰ واحد به پایان رسیده و پیش‌بینی می‌شود حداکثر تا ۴۵ روز آینده، این فرآیند برای تمامی واحدهای شهر صدرا تکمیل شود.

وی با اشاره به پروژه اکباتان به‌عنوان یک پروژه ۳۱۵۲ واحدی در شهر صدرا تصریح کرد: طی گزارش‌های ماهانه، مشاهده کردیم که این پروژه موانع پیشرفت قبلی را پشت سر گذاشته و اکنون با تعامل مثبت شرکت عمران صدرا، بانک عامل و بنیاد مسکن، جهش چشمگیری در اجرا داشته است.

معاون وزیر راه و شهرسازی جزئیات پیشرفت‌های پروژه اکباتان را برشمرد و گفت: اجرای فونداسیون‌ها ۱۰۰ درصد، اسکلت و سقف ۹۲ درصد و سفت‌کاری ۴۲ درصد به اتمام رسیده است. پیش‌بینی می‌کنیم تا خردادماه سال آینده، یک هزار واحد از این پروژه آماده واگذاری به متقاضیان خواهد بود.

ملکی در پایان بر اولویت‌بندی خدمات پیرامونی تأکید کرد و افزود: محوطه‌سازی، آماده‌سازی، خدمات درون‌محله‌ای و عملیات روبنایی با اولویت تأمین فضاهای آموزشی مورد نیاز، در دستور کار قرار دارد.

جعفر قادری، نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی هم در جریان این بازدید بر لزوم ارتقای سرانه‌های عمومی شهر صدرا با توجه به رشد سریع جمعیت تأکید کرد و پیگیری برای ایجاد بخشداری و انعقاد تفاهمنامه‌های ملی با دستگاه‌های خدمت‌رسان را برای تسریع در امور عمرانی ضروری خواند.