بانوی 79 ساله مصری موفق به حفظ قرآن شد

به گزارش ایکنا به نقل از صدی البلد، وی پس از 15 سال تلاش مداوم برای حفظ و یادگیری قرآن، این موفقیت را کسب کرده و در آستانه 80 سالگی و پس از غلبه بر بی سوادی، در سفری پر از چالش و عزم راسخ، حافظ کل قرآن شده است.

در مراسمی در انجمن «اجیال المستقبل» در منطقه «معنا»ی شهر قنا این موفقیت قرآنی اعلام شد و افرادی که در مسیر یادگیری و حفظ قرآن او را یاری کرده بودند، در این مراسم حضور یافتند.

در این برنامه از فاطمه عطیتو و کسانی که یاری‌گر او در این مسیر علمی و دینی بودند، تجلیل شدند.

حفظ کل قرآن در این سن این پیام را به همگان می‌دهد که تا زمانی که اراده وجود داشته باشد، سن هرگز مانع علم‌آموزی و تغییر برای زندگی بهتر نیست.

احمد عبدالقادر، رئیس شورای اداری انجمن اجیال المستقبل در این باره گفت: فاطمه عطیتو 79 سال دارد و خواندن و نوشتن بلد نبوده است؛ اما با حضور در کلاس‌های محو بی‌سوادی در این انجمن، خواندن و نوشتن را در مدت کوتاهی یاد گرفت، سپس در جلسات حفظ قرآن و یادگیری احکام تجوید انجمن شرکت کرد.

وی افزود: طی ۱۵ سال، تعدادی از اساتید برجسته از جمله شیخ اسماعیل محمد، شیما رجب و فاطمه محمود، به آموزش قرآن کریم به این بانوی مصری پرداختند و به همین مناسبت، مراسم ویژه‌ای برای تجلیل از فاطمه عطیتو و اساتید آموزش و حفظ قرآن وی، با حضور بیش از ۱۷۰ زن و دختر برگزار شد.