رزمایش «یادبود شهید غیب‌پرور» همزمان با هفته بسیج
 برگزاری رزمایش «یادبود شهید غیب‌پرور» همزمان با هفته بسیج و ایام فاطمیه در شهرستانبه گزارش ایکنا از مازندران، به مناسبت فرا رسیدن هفته بسیج و ایام سوگواری حضرت زهرا‌(س) امروز چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ رزمایش «یادبود شهید غیب‌پرور» با حضور جمعی از مسئولان شهرستان رامسر برگزار شد.
 
در این برنامه، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری، فرمانده سپاه، فرمانده انتظامی و جمعی از همراهان با حضور در منزل خانواده‌های معظم شهیدان محمد سلیمان‌نژاد، سیدحسین موسوی‌سجاد، نادرحسین جیرده‌علیزاده و علینقی امیرشعبانی با اهدای لوح سپاس از صبر، ایثار و مجاهدت‌های خانواده‌های معظم شهدا قدردانی کردند.
 
مسئولان حاضر در این دیدارها ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام تأکید کردند که امنیت و اقتدار امروز کشور مرهون رشادت‌ها و خون پاک شهداست و خدمت به خانواده‌های آنان افتخاری بزرگ برای مسئولان محسوب می‌شود.
 
این رزمایش با هدف تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا، تقویت فرهنگ ایثار و شهادت و یادآوری نقش بی‌بدیل شهدا در پاسداشت ارزش‌های انقلاب اسلامی برگزار شد.
 
   رزمایش «یادبود شهید غیب‌پرور» همزمان با هفته بسیج و ایام فاطمیه در رامسر
 
   رزمایش «یادبود شهید غیب‌پرور» همزمان با هفته بسیج و ایام فاطمیه در رامسر
 
عکس: امیررضا قربانی