اهدای پرچم جلسات قرآنی به خانواده شهید «حمید عباسی» در خرم‌آباد

اهدای پرچم جلسات قرآنی به خانواده شهید حمید عباسی در خرم‌آبادبه گزارش خبرنگار ایکنا از لرستان، مراسم باشکوه اهدای پرچم جلسات خانگی قرآنی به خانواده شهید حمید عباسی، از شهدای جنگ ۱۲ روزه اسرائیل، امروز، ۳۰ آبان‌ماه در حسینیه «حبیب‌ابن‌مظاهر» خرم‌آباد برگزار شد. در این برنامه معنوی روح‌الدین بلواسی، مسئول جامعه قرآنی لرستان، به همراه جمعی از بانوان فعال قرآنی حضور داشتند.

در این مراسم، خانواده شهید عباسی حضور یافتند و پرچم جلسات خانگی قرآن به‌عنوان نماد پیوند شهدا با فرهنگ تلاوت و انس با قرآن به آنان اهدا شد.

روح‌الدین بلواسی، مسئول جامعه قرآنی عصر لرستان و حجت‌الاسلام مرادی از روحانیون خرم‌آباد، در سخنانی به تبیین جایگاه و مقام والای شهدا و نقش آنان در اعتلای فرهنگ مقاومت پرداختند.

در بخش دیگری از این مراسم، یاد و خاطره شهیده فاطمه پولادوند، از شهدای جنگ ۱۲ روزه اسرائیل که به همراه پدر و مادر خود به شهادت رسیده است، گرامی داشته شد. هم‌زمان با سالروز تولد این شهیده جوان در ۳۰ آبان، پرچم جلسات خانگی قرآن به‌نام او به جلسه قرآنی مستقر در حسینیه «حبیب‌بن‌مظاهر» اهدا شد.

این آیین معنوی جلوه‌ای از پیوند عمیق خانواده‌های شهدا با محافل نورانی قرآن و تکریم فرهنگ ایثار و مقاومت در جامعه قرآنی لرستان بود.

یادآور می‌شود، خانواده شهید پولادوند متشکل از ذبیح‌الله پولادوند، پدر خانواده، شاه‌دولت قائد رحمتی مادر خانواده، مهدی پولادوند، پسر خانواده که سوارکار بوده به همراه فاطمه پولادوند دختر خانواده در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند تنها بازمانده این خانواده علی پولادوند است.