نمایشگاه پژوهش و فناوری در بجنورد گشایش یافت

نمایشگاه پژوهش و فناوری در بجنورد گشایش یافتبه گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری خراسان‌شمالی در قالب ۶۰ غرفه در دو بخش فناوری و پژوهش با حضور جمعی از مسوولان ، اساتید، پژوهشگران، نخبگان و ایده پردازان در بجنورد گشایش یافت.

این نمایشگاه به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش، از ۸ تا ۱۲ آذرماه سال جاری در طبقه چهارم مجتمع تجاری طلای سفید بجنورد دایر است که هدف اصلی آن کشف استعدادها و ظرفیت‌های پنهان استان، شناسایی نخبگان و ایده‌پردازان، معرفی آنان در سطح ملی و ایجاد پل ارتباطی میان ایده‌پردازان و سازمان‌ها، صنایع و واحدهای تولیدی است.

گفتنی است کارگاه‌های آموزشی تخصصی با همکاری دانشگاه‌ها، دستگاه‌های اجرایی و افراد حقیقی فعال در حوزه‌های روز پژوهش و فناوری، فرصتی برای یادگیری و به‌روزرسانی دانش فعالان این حوزه برپا می شود.