همایش «پرچمداران روشنگری» بهمناسبت هفته بسیج و با هدف ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت در شهرستان بابلسر برگزار شد.

به گزارش ایکنا از مازندران، همایش
«پرچمداران روشنگری» بهمناسبت گرامیداشت
هفته بسیج و با هدف زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدای والامقام با حضور امام جمعه، فرماندار، اعضای شورای اسلامی بابلسر، جمعی از مداحان، شاعران آیینی، اعضای هیئتهای مذهبی، بسیجیان و یادگاران دوران دفاع مقدس در نمایشگاه دائمی اداره بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس
شهرستان بابلسر برگزار شد.
در این مراسم یادگاران دفاع مقدس با بیان گوشههایی از خاطرات حماسهسازان هشت سال مقاومت، بر نقش محوری جامعه مداحان و شاعران آیینی در تبیین حقیقت جهاد، شهادت و روشنگری نسل امروز تأکید کردند.
سخنرانان همایش ضمن تجلیل از مقام شامخ شهدا، فعالیت هیئتهای مذهبی را یکی از مؤثرترین بسترهای انتقال فرهنگ مقاومت به جوانان دانستند و بر ضرورت همکاری و همافزایی میان فعالان آیینی و نهادهای فرهنگی تأکید کردند.
همچنین در این برنامه، جمعی از شاعران آیینی اشعار جدید خود با موضوع شهدا و دفاع مقدس را قرائت کردند و مداحان شهرستان نیز با ذکر مصائب اهل بیت(ع) و اجرای نوحههای انقلابی، حال و هوایی معنوی به مراسم بخشیدند.