فرماندار بابلسر تأکید کرد
ضرورت ارتقای رفاه اجتماعی برای افراد دارای معلولیت
حضور قربانعلی ولی‌زاده، فرماندار بابلسر در اداره بهزیستی شهرستانبه گزارش ایکنا از مازندران، قربانعلی ولی‌زاده، فرماندار بابلسر، 11 آذرماه با حضور در اداره بهزیستی این شهرستان و دیدار با رئیس و کارکنان این اداره به‌مناسبت فرارسیدن روز  جهانی معلولان بر اهمیت توجه همه‌جانبه به افراد دارای معلولیت تأکید کرد و گفت:  باید شرایط زندگی این قشر از طریق توسعه زیرساخت‌های مناسب‌سازی در سطح شهرستان بهبود یابد.
 
وی با اشاره به لزوم ایجاد امکانات دسترس‌پذیر در معابر، ساختمان‌های اداری و فضاهای عمومی افزود: افراد دارای معلولیت باید مانند سایر شهروندان بتوانند از تمام خدمات شهری، فرهنگی و اجتماعی بهره‌مند شوند، چراکه این حق طبیعی آن‌ها  به‌شمار می‌رود. 
 
فرماندار بابلسر ضمن قدردانی از تلاش‌های اداره بهزیستی در رسیدگی به جامعه هدف بیان کرد: بهزیستی با وجود امکانات محدود، اقدامات مؤثری انجام داده و ضروری است که همه دستگاه‌ها برای حمایت از این عزیزان پای کار باشند. رسیدگی به مسائل معلولان یک کار شعاری نیست؛ یک مسئولیت جدی اجتماعی و حاکمیتی است.
 
وی با تأکید بر لزوم همکاری بین نهادها اظهار کرد: با هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی، شهرداری‌ها و بخش خصوصی می‌توان گام‌های عملی و مؤثری در زمینه مناسب‌سازی، اشتغال، آموزش و توانمندسازی افراد دارای معلولیت برداشت. 
 
ولی‌زاده با تأکید بر استمرار پیگیری‌ها در حوزه رفاه اجتماعی گفت: هدف ما این است که هیچ فرد دارای معلولیتی در شهرستان احساس محدودیت، نادیده‌ گرفته‌ شدن یا بی‌پناهی نکند.