دعوت به بازگشت جدی به نهج‌البلاغه در مازندران

آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی، نماینده ولی‌فقیه در مازندرانبه گزارش خبرنگار ایکنا از مازندران، آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی، نماینده ولی‌فقیه در مازندران، امروز ۱۳ آذرماه در نخستین همایش تخصصی استانی نهج‌البلاغه که در حسینیه آیت‌الله خامنه‌ای انتظامی مازندران برگزار شد، با تأکید بر اهمیت این کتاب الهام‌بخش گفت: نهج‌البلاغه پس از قرآن کریم بزرگ‌ترین کتابی است که می‌تواند دستور زندگی و سبک زیست مؤمنانه را برای ما تبیین کند و برگزاری چنین همایش‌هایی اقدامی ارزشمند و تحسین‌برانگیز است.

وی با اشاره به فعالیت‌های گسترده پژوهشی و دانشگاهی در دیگر کشور‌ها درباره نهج‌البلاغه افزود: ما دیر متوجه ارزش این کتاب آسمانی شدیم، در حالی که بسیاری از کشور‌ها در زمینه شناخت و معرفی نهج‌البلاغه از ما جلوتر هستند. با توجه به توصیه مؤکد رهبر معظم انقلاب، باید امسال را سال توجه جدی و بازخوانی عمیق نهج‌البلاغه قرار دهیم.

نماینده ولی‌فقیه در مازندران با بیان اینکه راه عبادت، راه مهار نفس و رسیدن به بی‌نیازی واقعی است، تصریح کرد: هرکس از درِ عبادت وارد شود، از هر چیز بی‌نیاز می‌شود. متأسفانه ما مسیر بندگی را گم کرده و بیشتر به ظاهر زندگی مشغول شده‌ایم. امام حسین (ع) در مسیر بندگی خدا با حوادث و سختی‌های فراوان روبه‌رو شد و آموزه‌های صبر، عطش و مقاومت در نهضت عاشورا برای ما درس‌های بزرگ و الهام‌بخش دارد.

آیت‌الله لائینی همچنین با اشاره به نصب تصاویر شهدای فراجا در محل برگزاری همایش گفت: مزین شدن این جلسه به تمثال شهدایی که در مقابله با گروه‌های تروریستی، قاچاقچیان و اراذل و اوباش به شهادت رسیدند، یادآور آن است که این شهدا فرزندان معنوی حضرت‌ام‌البنین (س) هستند و امنیت کشور مرهون ایثار آنان است.