بازدید معاون طلاب دفتر نماینده ولی‌ فقیه هرمزگان از فعالیت‌های طلاب سیریک

بازدید از روحانیون و طلاب سیریک

به گزارش ایکنا از هرمزگان، حجت‌الاسلام والمسلمین داود چترنور، معاون طلاب دفتر نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان، امروز ۱۵ آذرماه، طی سفری یک‌روزه به شهرستان سیریک، با حضور در روستاهای مختلف این منطقه، فعالیت‌های تبلیغی روحانیون و طلاب را مورد بررسی قرار داد و از نزدیک در جریان وضعیت فرهنگی و مذهبی روستاها قرار گرفت.

در این سفر میدانی، وی با حضور در منزل حجت‌الاسلام شرفی، روحانی مستقر در روستای «کنارجو»، ضمن گفت‌وگو با این مبلغ، به بررسی روند اجرای برنامه‌های فرهنگی در روستا و نیازهای تبلیغی منطقه پرداخت.

چترنور سپس با حضور در روستای «گروگ» و دیدار با حجت‌الاسلام خلیلی، در جریان دغدغه‌های این روحانی مبلغ قرار گرفت و بر تقویت زیرساخت‌های تبلیغی و حمایت از برنامه‌های دینی و قرآنی تأکید کرد.

در ادامه، معاون امور طلاب دفتر نماینده ولی‌فقیه با سفر به روستای «دو دَر» و دیدار با حجت‌الاسلام ایلیادپور، ضمن قدردانی از تلاش‌های وی، مسائل معیشتی، فرهنگی و تبلیغی طلاب این منطقه را مورد بررسی قرار داده و برای پیگیری مشکلات قول مساعد داد.

به گفته چترنور، هدف از این سفر، ایجاد ارتباط نزدیک‌تر میان دفتر امام جمعه بندرعباس با فعالان عرصه تبلیغ، دلگرمی به مبلغان و شناسایی دقیق موانع و نیازهای تبلیغی در مناطق روستایی شهرستان سیریک بوده است.

وی در پایان بر ادامه این بازدیدها و اهتمام دفتر نماینده ولی‌فقیه به تقویت حضور مؤثر طلاب در روستاها تأکید کرد و گفت: حمایت از جریان تبلیغ و رسیدگی به مشکلات مبلغین از اولویت‌های جدی دفتر است.