مدیرکل اوقاف و امور خیریه یزد:
بیش از دو هزار رقبه موقوفه در بافق وجود دارد

بیش از دو هزار رقبه موقوفه در بافق وجود داردبه گزارش ایکنا به نقل از روابط‌عمومی اوقاف یزد، حجت‌الاسلام رضا صادقی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان یزد گفت: در شهرستان بافق بیش از دو هزار رقبه موقوفه وجود دارد که عمده آن‌ها زراعی هستند؛ اما تنها حدود ۳۵ درصد این رقبات سنددار شده‌اند و ۶۵ درصد همچنان فاقد سند مالکیت هستند.

وی ادامه داد: از زارعین و متصرفین موقوفات درخواست می‌شود برای تثبیت وقف و حفظ حقوق شرعی و قانونی، هرچه سریع‌تر به ادارات ثبت اسناد و اوقاف مراجعه کنند؛ چراکه مستندسازی نقش مهمی در جلوگیری از تضییع حقوق وقف و ایجاد شفافیت حقوقی دارد.

صادقی افزود: بیشترین رقبات موقوفه شهرستان بافق مربوط به امامزاده عبدالله(ع) است که اسناد مربوط به خود امامزاده و بخشی از رقبات اطراف آن اخذ شده، اما همچنان رقباتی به‌صورت پراکنده در سطح شهرستان و حتی استان یزد، از جمله شهر یزد، نیازمند صدور سند هستند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان یزد گفت: طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته، مقرر شده است تا پایان سال، حدود ۲۵۰ سند دیگر برای رقبات موقوفه شهرستان بافق صادر و تثبیت شود.