مدیرکل ارشاد یزد:
درس‌های کربلا و مکتب اهل بیت(ع) سرلوحه همگان باشد

درس‌های کربلا و مکتب اهل بیت(ع) سرلوحه همگان باشدبه گزارش ایکنا به نقل از روابط‌عمومی اداره کل ارشاد یزد، حجت‌الاسلام عباس دانشی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد در نشست هم‌اندیشی مسئولان هیئات مذهبی شهرستان یزد تأکید کرد: امام حسین(ع) با حرکت خود، علی‌رغم نداشتن امکانات حکومتی و تریبون‌های رسمی، نقشه‌ای جامع برای تأثیرگذاری بر جهان اسلام طراحی کردند.

وی با حضور در منازل و سخنرانی چهره به چهره در مکه و حتی در قتلگاه کربلا، هدفی فراتر از پیروزی نظامی را دنبال می‌کردند و شهادت ایشان، تنها پایان یک عمر نبود، بلکه آغاز مرحله دوم انقلاب بود.

دانشی تشریح کرد: مأموریت حساس روشنگری برای جلوگیری از به فراموشی سپرده شدن حقیقت کربلا، بر عهده حضرت زینب کبری(س) و امام سجاد(ع) قرار گرفت. خطبه‌های روشنگرانه در کوفه و شام، ضمانت بقای پیام عاشورا بود و مصداق عینی حفظ ارزش‌ها و امر به معروف و نهی از منکر در سخت‌ترین شرایط. پس از آن، امام سجاد(ع) با روش تربیت انفرادی، زمینه رجوع مردم به اهل بیت را فراهم ساختند.

وی به نقش محوری امام محمد باقر(ع) و امام جعفرصادق(ع) در پاکسازی اسلام از دسیسه‌های اموی و تثبیت فقه شیعه اشاره کرد و گفت: دورانی که امام محمد باقر(ع) و امام محمد صادق(ع) هدایت کردند، دوران پاکسازی و تدوین بود؛ به‌گونه‌ای که اگر عاشورا نبود، فقه شیعه شکل نمی‌گرفت و اسلام واقعی از تحریف نجات نمی‌یافت.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد بر لزوم ادامه مسیر «عشق و جانفشانی» که در این اشعار متجلی شده است، تأکید کرد و یادآور شد: درس‌های کربلا و مکتب اهل بیت(ع) باید سرلوحه کار همه ما باشد تا همواره در مسیر حق باقی بمانند.