اقدامات فرهنگی سرمایه‌گذاری ماندگار برای کاهش آسیب‌های اجتماعی است

آیین رونمایی از پوستر نهمین جشنواره منطقه‌ای تئاتر افراد دارای معلولیت (زاگرس)،

به گزارش ایکنا از کردستان، علی‌اکبر ورمقانی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان امروز، دوم دی‌ماه در آیین رونمایی از پوستر نهمین جشنواره منطقه‌ای تئاتر افراد دارای معلولیت (زاگرس)، ضمن قدردانی از بهزیستی و همه دستگاه‌هایی که در برگزاری این جشنواره همکاری دارند، گفت: این همکاری باید تا پایان مسیر ادامه یابد تا خدای ناکرده جامعه معلولان احساس نکنند در مقایسه با سایر جشنواره‌های تئاتر، نسبت به آنها کم توجهی یا کم‌کاری شده است.

وی با اشاره به اینکه معلولیت محرومیت نیست و این افراد گاهی توانمندی‌هایی دارند که در سایر افراد وجود ندارد، افزود: میهمانان خارج از استان، سفیران فرهنگی کردستان خواهند بود و کردستان ثابت کرده که همیشه میزبان شایسته‌ای بوده، در این جشنواره هم باید سنگ تمام بگذارد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان با یادآوری اینکه هنر رساترین زبان برای انتقال پیام است، گفت: در برنامه‌ریزی‌های استان تلاش کردیم بیشتر برنامه‌ها فرهنگی، هنری، اجتماعی و با محوریت مردم باشد، از جمله، جشنواره‌های تئاتر و موسیقی، یادواره‌ها، تجلیل‌ها و جشن‌ها که مراسم‌های متنوع و متعدد شب چله آخرین آنهاست.

یادآور می‌شود؛ کردستان در روزهای ۹ تا ۱۲ دی‌ماه ۱۴۰۴ میزبان نهمین جشنواره منطقه‌ای معلولان (زاگرس) است.