سردار فدا مطرح کرد:
رانندگان و راهداران؛ مجاهدان خاموش جبهه خدمت

سردار مجتبی فدا فرمانده سپاه حضرت صاحب‌الزمان استان اصفهانبه گزارش ایکنا و به نقل از روابط عمومی و تبلیغات سپاه حضرت صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان، سردار مجتبی فدا، فرمانده سپاه حضرت صاحب‌الزمان(عج) اصفهان در دیدار با فرزاد دادخواه، مدیرکل راهداری استان به‌مناسبت هفته حمل‌ونقل، ضمن قدردانی از زحمات تلاشگران و فعالان عرصه حمل‌ونقل و راهداری و نقش‌آفرینی مؤثر آن‌ها در بحران‌ها و جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، اظهار کرد: بسیاری از شهدای استان اصفهان بارها به جبهه اعزام شدند؛ برخی یک‌ بار، برخی چندین‌ بار و حتی برخی بیش از 40 یا 50 مرتبه در میدان نبرد حاضر شدند و عده‌ای از آنان دیگر هرگز بازنگشتند. این افتخارات، بخشی از هویت و شناسنامه این سرزمین است.

وی افزود: شاید هفته‌ای به نام حمل‌ونقل و رانندگان نام‌گذاری شده باشد، اما حقیقت این است که قدردانی از رانندگان و راهداران باید هر روز انجام شود. این افراد در گرما و سرما، در طوفان شن، یخبندان، شب و روز، داخل و خارج شهر و...، مسئولیت حفظ جان مردم و تأمین مایحتاج کشور را بر عهده دارند.

فرمانده سپاه حضرت صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان با بیان نمونه‌هایی از سختی‌ کار رانندگان گفت: راننده‌ای که در جاده متوقف می‌شود تا به خودرویی واژگون‌شده کمک کند، یا راننده‌ای که شب تا صبح پشت فرمان است تا کالای اساسی به موقع به مقصد برسد، فقط یک شغل انجام نمی‌دهد؛ بلکه مسئولیتی انسانی و الهی بر دوش دارد. 

وی به نقش مدیریت، سازماندهی و هماهنگی در حوزه حمل‌ونقل اشاره کرد و ادامه داد: این حجم عظیم جابه‌جایی کالا و مسافر بدون برنامه‌ریزی، فرآیند مشخص و تلاش شبانه‌روزی نیروهای پشتیبان امکان‌پذیر نیست؛ رانندگان، مدیران و نیروهای اجرایی، همگی حلقه‌های یک زنجیره حیاتی هستند.

فدا به نقش رانندگان در دفاع مقدس و سال‌های پس از آن اشاره کرد و گفت: در عملیات‌ها و پشتیبانی‌های جنگ، رانندگان با خودروهای باری، امکانات و تجهیزات را به خط مقدم می‌رساندند؛ امروز نیز در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، جابه‌جایی بیش از ۸۵ هزار تن کالای اساسی، نتیجه همین تلاش‌ها و مجاهدت‌های خاموش بود.

وی تصریح کرد: وقتی نام راننده به میان می‌آید، یاد رشادت‌ها و فداکاری‌هایی زنده می‌شود که در طول تاریخ این سرزمین رقم خورده است؛ از رانندگانی که در بنادر جنوبی کشور، از جمله بندرعباس، در مسیر حق علیه باطل به شهادت رسیدند، تا کسانی که در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با تخلیه سریع بنادر، اجازه ندادند کالاهای اساسی کشور معطل بماند. ما قدردان تمام این زحمات هستیم.

امدادرسانی رانندگان؛ مصداق واقعی خدمت بی‌منت

فرزاد دادخواه، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان نیز در این دیدار، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل(ره)، شهدای دفاع مقدس و شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، بر نقش بی‌بدیل مجموعه‌های جهادی، سپاه، بسیج و فعالان حمل‌ونقل در پشتیبانی از کشور در شرایط بحرانی تأکید کرد.

وی با ذکر نمونه‌هایی از حضور جهادی نیروهای سپاه و بسیج در شرایطی همچون سیل، برف، اربعین حسینی و حوادث جاده‌ای گفت: در سخت‌ترین شرایط، رانندگان و نیروهای جهادی بدون توجه به جان خود، برای امدادرسانی و پشتیبانی وارد میدان شدند؛ صحنه‌هایی که مصداق واقعی ایثار و خدمت بی‌منت به مردم است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان با اشاره به جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اظهار کرد: در این ایام، همکاران ما در حوزه حمل‌ونقل، شبانه‌روز در آماده‌باش کامل بودند؛ از انتقال تجهیزات حساس و پشتیبانی لجستیکی گرفته تا تأمین نیازهای فوری استان‌ها. برخی از این همکاران در شرایطی بسیار خطرناک، مأموریت‌هایی را به انجام رساندند که هر لحظه امکان وقوع حادثه وجود داشت.

وی به اجرای بیش از ۵۰۰ طرح عمرانی در سطح استان اشاره کرد و افزود: این طرح‌ها با رویکرد توزیع عادلانه و پراکندگی متوازن، از مرکز استان تا مناطق کم‌برخوردار در حال اجراست و پشتیبانی مجموعه‌های نظامی و جهادی نقش مهمی در پیشبرد آن‌ها داشته است.

دادخواه به موفقیت‌های متعدد اداره‌کل حمل‌ونقل و راهداری استان اصفهان در جشنواره شهید رجایی اشاره کرد و گفت: سه سال متوالی، عنوان دستگاه برتر استان را کسب کردیم و و امسال نیز در سطح ملی، رتبه نخست را در میان ۳۴ اداره‌کل کشور به دست آوردیم.