فرمانده سپاه صاحب‌الزمان(عج) اصفهان:
تمرکز دشمن بر جنگ شناختی و تسخیر باورهای مردم است

نشست هم‌اندیشی مسائل شهرستان نائینبه گزارش ایکنا از اصفهان، سردار مجتبی فدا، فرمانده سپاه حضرت صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان عصر امروز، ۹ دی‌ماه در نشست هم‌اندیشی مسائل شهرستان نائین، با قدردانی از حضور و همراهی مردم و مسئولان اظهار کرد: ویژگی برجسته امام خمینی(ره) در پیروزی انقلاب اسلامی این بود که انقلاب، دفاع مقدس و حراست از نظام را مردمی کرد و در تمام مقاطع حساس، این مردم بودند که با حضور به‌موقع خود، توطئه‌های دشمن را خنثی کردند.

وی با بیان اینکه دشمن امروز به این جمع‌بندی رسیده است که انقلاب اسلامی را باید با استفاده از جنس خود مردم هدف قرار دهد، افزود: براساس تجربیات تاریخی و بررسی حوادث چهار دهه گذشته، تمرکز دشمن بر جنگ شناختی، آشوب‌های محله‌محور و تلاش برای تسخیر ذهن و باور مردم قرار گرفته است.

فرمانده سپاه حضرت صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان با اشاره به فتنه‌ها و حوادث سال‌های اخیر و همچنین جنگ تحمیلی ۱۲ روزه تصریح کرد: تمام این تحرکات بر پایه برآوردهای غلط دشمن شکل گرفت و همان‌گونه که در دفاع مقدس و دیگر بحران‌ها مشاهده کردیم، انسجام، ایمان و حضور آگاهانه مردم موجب شکست نقشه‌های دشمن شد.

وی با تأکید بر اهمیت قرارگاه‌های محله‌محور با محوریت مساجد و روحانیت گفت: بسیج در جایگاه حلقه ارتباطی و پیونددهنده مردم و مسئولان، نقش کلیدی در شناسایی ظرفیت‌های محلات، حل مسائل اجتماعی، تأمین امنیت پایدار، حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و تقویت همبستگی اجتماعی دارد.

فدا ادامه داد: در هر محله باید آسیب‌ها، اولویت‌ها و ظرفیت‌های موجود به‌درستی شناسایی و با مشارکت مردم، نخبگان، خیرین و دستگاه‌های اجرایی برای رفع مشکلات اقدام شود؛ چراکه دولت‌ها نقش تسهیل‌گر دارند و محور اصلی پیشبرد امور، خود مردم هستند.

وی در پایان با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب، بر ضرورت تقویت روحیه جهادی و انقلابی، حفظ وحدت و انسجام، مرزبندی روشن با دشمن و تربیت نسل مؤمن، آگاه و پای کار انقلاب اسلامی تأکید کرد.

یادآور می‌شود، نشست هم‌اندیشی مسائل شهرستان نائین با حضور امام جمعه، اعضای شورای تأمین، خانواده‌های ایثارگران، پیشکسوتان، روحانیون، بسیجیان و جمعی از مسئولان و فعالان فرهنگی و اجتماعی این شهرستان برگزار شد.