یادواره ۱۱۰۰ شهید شهر رشت و یادبود شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار شد

یادواره شهدای رشت

به گزارش ایکنا از گیلان، به مناسبت فرارسیدن ۱۲ دی ماه روز رشت و در آستانه ولادت باسعادت حضرت علی(ع) و روز پدر یادواره ۱۱۰۰ شهید والامقام شهر رشت و گرامیداشت «پدران آسمانی» و یادبود سردار دلها سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی امشب، 11 دی‌ماه با حضور هادی حق‌شناس، استاندار گیلان و آیت‌الله رسول فلاحتی، نماینده ولی فقیه در استان، اسماعیل میرغضنفری، فرماندار شهرستان رشت و جمعی از مسئولان استانی و محلی، خانواده‌های معظم شهدا و اقشار مختلف مردم در گلزار شهدای این شهر برگزار شد.

در این مراسم که با هدف گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گلگون‌کفن و پاسداشت فرهنگ ایثار و مقاومت و با سخنرانی علیرضا زاکانی، رئیس مجمع شهرداران کشور و شهردار تهران برگزار شد، حاضران با ادای احترام به مقام شامخ شهدا، بر ضرورت زنده نگه داشتن آرمان‌های آنان تاکید کردند.

همچنین در این مراسم معنوی از تعدادی از پدران بزرگواران شهدای والامقام شهر رشت تجلیل به عمل آمد. برنامه‌های فرهنگی، اجرای سرود، روایتگری دفاع مقدس از بخش‌های اصلی این یادواره بود.