واکنش شورای روابط آمریکایی ـ اسلامی به هتاکی آشوبگران در ایران به مقدسات

به گزارش ایکنا به نقل از الجزیره، شورای روابط اسلامی ـآمریکایی CAIR در بیانیه‌ای شدیداللحن دخالت‌های ترامپ و صهیونیست‌ها در امور داخلی ایران را محکوم کرد و بهانۀ محافظت از معترضان برای آغاز جنگ را دروغین خواند.

 این شورا در ادامه حملات خشونت‌آمیز آشوبگران از جمله آتش زدن مساجد و هتک حرمت قرآن را نیز به‌شدت محکوم کرد.

 این شورا همچنین از دولت فعلی آمریکا خواست تا برای دستیابی به صلح پایدار در قبال انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای ایران و رفع تحریم‌های ظالمانه واشنگتن با سران جمهوری اسلامی ایران وارد مذاکره شود.

شورای روابط آمریکایی ـ اسلامی همچنین ضمن هشدار به کاخ سفید دربارۀ تبعات اقدام نظامی احتمالی علیه ایران که منجر به بحران جدی در منطقه و در خطر افتادن جان نظامیان آمریکا در منطقه می‌شود، تأکید کرد کاخ سفید اصلاً شأنیت و اعتباری برای بهانۀ حمایت از آزادی ندارد، چرا که مدام در سراسر جهان حامی دیکتاتورها بوده است.

 شورای روابط اسلامی ـ آمریکایی در ادامه اظهار کرد: اگر ایالت متحده ادعای دفاع از حقوق بشر دارد از مردم فلسطین که تحت اشغال اسرائیل رنج می‌برند و مردم کشورهای عربی که تحت دیکتاتوری‌های ناعادلانه متحدان ایالات متحده زندگی می‌کنند، حمایت کند.