لغو ویزای اینفلوئنسر ضد اسلامی صهیونیست از سوی استرالیا

به گزارش ایکنا به نقل از الجزیره، استرالیا ویزای سامی یاهود اینفلوئنسر صهیونیست را که در رسانه‌های اجتماعی علیه اسلام تبلیغ کرده بود، لغو و اعلام کرد افرادی را که برای نفرت‌پراکنی به این کشور می‌آیند نخواهد پذیرفت.

تونی بورک، وزیر امور داخلی استرالیا امروز سه‌شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد: «نفرت‌پراکنی» دلیل خوبی برای آمدن به استرالیا نیست.  سامی یاهود، اعلام کرد که ویزایش سه ساعت قبل از پروازش از تل‌آویو لغو شده است.

بورک در بیانیه‌ای به خبرگزاری فرانسه گفت: افرادی که می‌خواهند از استرالیا دیدن کنند باید برای ویزای درست درخواست دهند و به دلایل درست بیایند.

یاهود گفت که با وجود لغو ویزایش به استرالیا، از تل‌آویو به ابوظبی پرواز کرده، اما از پرواز به ملبورن منع شده است.

او در پستی در X مدعی شد: من به طور غیرقانونی از سفر به استرالیا منع شده‌ام و اقدام خواهم کرد.

طبق گزارش‌ها، ویزای یاهود تحت همان قانونی لغو شده است که در گذشته برای رد ویزای افراد به دلیل انتشار نفرت استفاده شده است.

اسکای نیوز استرالیا گزارش داد که بورک پیش از این ویزای سفر هیلل فولد، فعال و کارآفرین فناوری [اسرائیلی] ـ آمریکایی را به دلیل «لفاظی‌های اسلام‌هراسانه» او و همچنین ویزای سیمچا روتمن، نماینده مجلس از حزب راست افراطی «مافدال ـ صهیونیسم مذهبی» [اسرائیل] و عضو ائتلاف حاکم نتانیاهو، به دلیل نگرانی از اینکه تور سخنرانی برنامه‌ریزی شده او در این کشور «تفرقه‌افکنی» را گسترش دهد، لغو کرده است.

انجمن محافظه‌کار یهودیان استرالیا که یاهود را برای سخنرانی در رویدادهای سیدنی و ملبورن دعوت کرده بود، اعلام کرد که تصمیم دولت آنتونی آلبانیزی، نخست‌وزیر استرالیا در مورد ویزا را «به شدت محکوم» می‌کند.

استرالیا در اوایل این ماه در واکنش به تیراندازی گسترده در یک جشن یهودیان در ساحل بوندی سیدنی که ۱۵ کشته بر جای گذاشت، قوانین جرایم ناشی از نفرت خود را تشدید کرده است.