پرداخت تسهیلات کم‌بهره به واحدهای صنفی خسارت دیده در تهران

پرداخت تسهیلات کم‌بهره به واحدهای صنفی خسارت دیده در تهرانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل، مجتبی اقوامی پناه، مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران در بازدید از واحد‌های صنفی آسیب دیده که به همراه محسن مردعلی، قائم‌مقام بنیاد علوی برگزار شد، گفت: فرآیند پرداخت بخشی از خسارات واحد‌های صنفی از هفته آینده با تامین اعتبار از سوی بنیاد علوی و مشارکت شهرداری و اتاق اصناف تهران در معرفی واحد‌های آسیب دیده آغاز خواهد شد.

وی افزود: با تأمین اعتبار بنیاد اقتصادی علوی، تسهیلات دو تا ۳٠میلیاردریالی با کارمزد چهاردرصد برای واحد‌های صنفی خسارت دیده در نظر گرفته شده که پس از ارزیابی و تعیین خسارت در واحد‌های مدیریت بحران مناطق شهرداری تهران، از سوی بنیاد علوی پرداخت می‌شود.

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با بیان اینکه مالکان واحد‌های صنفی خسارت دیده باید جهت ارزیابی خسارات به واحد‌های مدیریت بحران مناطق شهرداری مراجعه کنند، گفت: امیدواریم با برنامه‌های پیش بینی شده از سوی شهرداری تهران، بنیاد علوی و اتاق اصناف، توانمندسازی اقتصادی واحد‌های صنفی خسارت دیده به شکل مطلوبی اجرایی شود.