«زنگ آخر»؛ روایتی از کودکان میناب در قاب هنر

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، نمایشگاه نقاشی و هنرهای تجسمی با عنوان «زنگ آخر» با محوریت «دانش‌آموزان شهید مدرسه میناب»، «رهبر شهید»، «جنگ تحمیلی سوم» و «نقش مردم در پیروزی» برگزار می‌شود و از تمامی هنرمندان علاقه‌مند در رشته‌های نقاشی و هنرهای تجسمی دعوت شده است آثار خود را به این رویداد ارسال کنند.
 
براساس این فراخوان، مهلت ارسال آثار از اول اردیبهشت‌ماه آغاز شده و تا ۱۵ خردادماه ادامه دارد. آثار پس از داوری، در نمایشگاهی که در نیمه دوم خردادماه در محل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس (گالری فکه) برگزار خواهد شد، به نمایش درمی‌آیند.
 
این نمایشگاه به‌صورت حضوری و مجازی برگزار شده و به شرکت‌کنندگان، گواهی معتبر اهدا خواهد شد. علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را از طریق پیام‌رسان‌های داخلی به شماره 09913189112 ارسال کنند.