اسامی منتخبان جشنواره حفظ کل و مفاهیم «مشکات» اعلام شد

به گزارش ایکنا، جشنواره سراسری حفظ کل قرآن کریم و مفاهیم الهی «مشکات» در مرحله نخست با برگزاری آزمون کتبی در سه بخش حفظ کل قرآن کریم، ترجمه آیات و تفسیر سوره مبارکه حجرات برگزار شد.

پس از ارزیابی اولیه، ۵۰ نفر از آقایان و ۵۰ نفر از بانوان به مرحله نیمه‌نهایی راه یافتند. این مرحله در روز‌های ۲۰ و ۲۱ آذرماه ۱۴۰۴ به‌صورت برخط برپا شد.

در ادامه، ۱۴ نفر از آقایان و ۱۲ نفر از بانوان با دریافت بالاترین امتیازات به مرحله نهایی راه پیدا کردند. مرحله پایانی این جشنواره نیز ۱۸ اردیبهشت‌ماه برگزار شد و برگزیدگان نهایی در دو بخش آقایان و بانوان به شرح زیر معرفی شدند.

برگزیدگان بخش آقایان به ترتیب رتبه 

امیرحسین عطارزاده از یزد

مهدی برنده از همدان

سپهر زارع تیموری از تهران

محمد حسن‌پور از یزد

مجتبی علیرضالو از تهران

محمدمهدی ایوبی از خراسان رضوی

احسان اسماعیلی از خراسان رضوی

حسین مهدی‌خانی از زنجان

ابوذر کرمی از مرکزی

سیدعلی حسینی از قم

علیرضا خدابخشی از خراسان رضوی

برگزیدگان بخش بانوان به ترتیب رتبه

حدیث نظری از اصفهان

نرگس مولایی از زنجان

ثنا نظری از اصفهان

محدثه جلالی از تهران

فاطمه روحانی از قم

سکینه مرادلو از زنجان

رضوان حبیب‌الهی از اصفهان

زهرا رضایی از قم

مهنا رجبعلی‌بیگلو از البرز

ریحانه امامی از اصفهان

زهرا محمدی از یزد

جشنواره سراسری حفظ کل قرآن کریم و مفاهیم الهی «مشکات» با هدف ترویج فرهنگ انس با قرآن، تعمیق مفاهیم آیات الهی و شناسایی و حمایت از حافظان ممتاز کشور برگزار شد و زمینه‌ای برای رقابت علمی و معنوی حافظان قرآن در سطح ملی فراهم کرد.