دستگیری ۲ عنصر نفوذی در تهران با پوشش خبرنگار

دستگیری ۲ عنصر نفوذی در تهران با پوشش خبرنگاربه گزارش ایکنا، فرماندهی انتظامی تهران بزرگ از شناسایی و دستگیری دو عنصر نفوذی خبر داد که با معرفی خود در پوشش خبرنگار، اقدام به فعالیت در مراکز حساس پایتخت می‌کردند.

براساس اعلام مرکز اطلاع‌رسانی پلیس پایتخت، مأموران پلیس اطلاعات فاتب با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی موفق به شناسایی و دستگیری این دو نفر شدند که در غرب و شمال تهران فعالیت داشته و با سوءاستفاده از پوشش رسانه‌ای به جمع‌آوری و ارسال اطلاعات طبقه‌بندی‌شده مرتبط با مراکز حیاتی و حساس نظامی و اطلاعاتی کشور به شبکه‌های معاند نظام مبادرت می‌کردند.

تحقیقات اولیه حاکی از آن است که کانال ارتباطی امن این شبکه با اتاق عملیات خارج از کشور، از طریق اینترنت ماهواره‌ای و با بهره‌گیری از تجهیزات استارلینک برقرار بوده است. دستگاه گیرنده استارلینک این شبکه نیز در جریان عملیات کشف و ضبط شد.

این گزارش می‌افزاید، تحقیقات تکمیلی جهت شناسایی سایر عوامل احتمالی و عوامل مرتبط با این شبکه ادامه دارد و پرونده قضایی در این خصوص تشکیل شده است.