اجرای طرح «حسین(ع) و قرآن» در نجف

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دارالقرآن آستان مقدس امام علی(ع)، حیدر رحیم، مسئول کمیته رسانه‌ای این طرح قرآنی اظهار کرد: پس از موفقیت سال گذشته این طرح در اربعین حسینی که با فعالیت‌ها و برنامه‌های قرآنی مختلفی همراه بود، دارالقرآن آستان علوی کارهای مقدماتی لازم را برای تکرار این طرح در اربعین انجام داده است.

حیدر رحیم در ادامه افزود: طرح تصحیح سوره فاتحه(حمد) از شاخص‌ترین و مهم‌ترین فعالیت‌های طرح «حسین(ع) و قرآن» است که با استقرار ایستگاه‌های ویژه تصحیح این سوره در مناطق مختلف نجف در حین حضور زائران اجرا خواهد شد.

رحیم تصریح کرد: بخشی از برنامه‌های این طرح به برگزاری محافل انس با قرآن در کاروان آستان مقدس علوی در مسیر نجف ـ کربلا اختصاص یافته است و تعدادی از هیئت‌های عزاداری پس از همکاری با مسئولان این محافل در آن حضور خواهند یافت.

وی خاطرنشان کرد: طرح توزیع قرآن در میان کاروان‌های عزاداری مسیر نجف ـ کربلا نیز با هدف احیای جایگاه قرآن در محافل عزاداری حسینی در قالب طرح مذکور اجرا خواهد شد.

طرح‌های قرآنی آستان علوی در راستای برنامه‌ها و طرح‌های این آستان با هدف ارائه خدماتی بهتر به زائران در اربعین حسینی اجرا خواهد شد.