نشست دینی «تحکیم بنیان خانواده» ویژه بانوان در اردبیل برگزار شد
به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی اداره‌کل تبلیغات اسلامی اردبیل، در نشستی که با محوریت تحکیم بنیان خانواده و با موضوع ارتباط زوجین با یکدیگر درمحل حسینیه حضرت ابولفضل(ع) اردبیل برگزار شد، پروین کریمی، مبلغه اعزامی در سخنانی گفت: زن و مرد، باغبانان زندگی هستند بنابراین اگر می‌خواهند باغی از خوشبختی داشته باشند باید به آن باغ توجه داشته باشند چرا که این باغ زندگی هم آب عقل می‌خواهد و هم نور عاطفه. خانم و آقا باید با مدارا باغشان را با گل‌های محبت زینت کنند برای نحوه درست آن مشورت کنند تا کامروا باشند. احترام، محبت و انصاف نسبت به همدیگر، بهای شادابی درختان این باغند و زیبا سخن گفتن، نسیم بهاری است که باغ از آن بهره‌مند می‌شود.
وی با اشاره به اینکه ناکامی‌های زندگی، باد شدید برای این باغ است، گفت: هنگام وزیدن باید صبوری کرده واز آن درس گرفته و قدردان زحمات همدیگر بوده و از خطاهای همدیگر چشم‌پوشی کرده و مهم‌تر از همه رازدار این باغ باشند.
کریمی در ادامه، بانوان را به رعایت اصول اخلاقی و اعتقادی توصیه کرد و در پایان به پرسش‌ها و بحث‌های مشاوره خانوادگی آنان پاسخ داد.