مشاور اسبق مسئول بسیج جامعه زنان کشور:
سطح کیفی مطبوعات دینی حوزه کودکان مطلوب نیست


مینو خرازی، مشاور اسبق مسئول بسیج جامعه زنان کشور در گفت‌و‌گو با خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، اظهار کرد:  سطح کیفی مجلات دینی و قرآنی کشور در حوزه کودک و نوجوان به حد کمال نرسیده است.



وی  بیان کرد: در حال حاضر بعضی از نشریاتی که با کیفیت مطلوب محتوایی چاپ می‌شود به شهر قم محدود می‌شود و نشریاتی نیز وجود دارند که با هزینه‌های هنگفت و با کمک مالی سازمان‌ها و ارگان‌ها چاپ می‌شوند که ارزش محتوایی چندانی ندارند.



دبیر تحریریه ماهنامه امیدان اظهار کرد: خلاقیت و نوآوری در مطبوعات دینی و قرآنی کودکان و نوجوانان جایگاه چندانی ندارد و مطالب بدون نگاه عمیق و سطحی به چاپ می‌رسد.



وی گفت: هم اکنون مجله و سایت و کتاب مذهبی در حوزه  دین و قرآن زیاد چاپ می‌شود که دارای ضعف بسیارند و به همین دلیل مخاطبان اندکی را به خود اختصاص می دهند. کارهای کودکانه مذهبی برای کودکان سی سال پیش نوشته می‌شوند.



مسئول سابق بخش کودک و نوجوان سایت تبیان عنوان کرد: تصویرسازی و مدیریت هنری این مجلات و مطبوعات دینی مناسب نیست و بعضا غیر حرفه‌ای است و این درحالی است که ما دائما بر طبل دین‌دار شدن فرزندان‌مان می‌کوبیم اما تلاش حرفه‌ای برای نهادینه کردن ارزش‌های والای قرآنی و دینی صورت نمی‌دهیم.



دبیر تحریریه ماهنامه امیدان با بیان اینکه ارزش‌های دینی و قرآنی باید به صورت غیر مستقیم به کودکان آموزش داه شود چون بسیاری از اوقات آموزش مستقیم نتیجه عکس خواهد داد، بیان کرد: ما در ماهنامه بسیج دانش‌آموزی امیدان تلاش کرده‌ایم تا اگر از مذهب و قرآن صحبت می‌کنیم به گونه‌ای باشد که برای کودک و نوجوان قابل فهم و غیر تکراری جلوه کند.



وی اظهار کرد: هدف ما بالا بردن سطح آگاهی‌های مذهبی کودک و نوجوان در بستری خلاق و نشاط‌ آور است که علاوه بر ایجاد سرگمی به اطلاعات دانش‌‌آموزان نیز بیفزاید. در همین راستا نیز ارتباط تنگاتنگی با دانش‌‌آموزان برقرار کرده‌ایم.



خرازی گفت: به عنوان مثال ما در نشریه امیدان صفحه‌ای به نام مهارت‌های زندگی داریم که سؤالات و شبهات دانش‌آموزان را از زبان حجت‌الاسلام مرتضی دانشمند پاسخ می دهیم.



وی ابراز کرد: دانش‌آموزان از اینکه مطالب تکراری بشنوند خسته شده‌اند و انتظار ندارند با مطالب تکراری و خسته‌کننده روبرو شوند.



مینو خرازی در پایان گفت: نشریه امیدان که برای بسیج دانش‌آموزی کشور تهیه می‌شود دارای یک گروه شورای کارشناسی متشکل از کارشناسان هنری و ادبی این عرصه است و یک گروه منتقد نوجوان نیز دارد که خود دانش‌آموزان قبل از منتشر شدن نشریه مطالب آن را نقد می‌کنند.