برنامه‌های دهه فجر بخش جلگه و شهر هرند اعلام شد

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، جلسه‌ برنامه‌ریزی دهه فجر بخش جلگه و شهر هرند با حضورعلیرضا حسینی، بخشدار جلگه، حجت‌الاسلام اصل‌حسینی، امام جمعه هرند و تنی چند از رؤسای ادارات و نهادهای انقلاب اسلامی بخش و 19 کمیته ذیربط برگزار شد.

حجت‌الاسلام اصل حسینی، ضمن تبریک سی و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: هرچه باشکوه برگزار کردن برنامه‌های دهه فجر در منطقه همکاری و تعامل مسئولان ادارات و 19 کمیته زیربط را می‌طلبد که این گروه باید حضور چشمگیری در راهپیمایی ۲۲ بهمن داشته باشند.

حسینی، بخشدارجلگه پس از بحث و تبادل نظر 19 کمیته و ارائه پیشنهادات خود  در مورد دهه فجر مهمترین برنامه‌های این دهه را شامل، آذین‌بندی ادارات، دانشگاه‌ها و نهادهای انقلاب اسلامی، نواختن زنگ انقلاب و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب، ارسال بیانات رهبر کبیر انقلاب اسلامی ومقام معظم رهبری به صورت پیامک توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد هرند و غبارروبی قبور شهدا و گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی(ره) و بنیانگذار انقلاب اسلامی خواهد بود.

وی یادآور شد: همچنین معرفی انقلاب اسلامی به نسل چهارم انقلاب و تشویق آنها  به شرکت در عرصه‌های انقلاب، دیدار با خانواده‌های معزز و معظم شهدا انقلاب و جنگ تحمیلی، برگزاری نمایشگاه عکس و مراسم جشن و مسابقه در مصلی نماز جمعه توسط  دانشگاه آزاد، جامع علمی کاربردی و پیام نور شهر هرند به صورت مشترک، بصیرت‌افزایی و دشمن‌شناسی عموم مردم به خصوص نسل جوان با استفاده از سخنرانان و شخصت‌های علمی در محافل عمومی، شرکت دانش‌آموزان و دانشجویان در راهپیمایی 22  بهمن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و دیدار با امام جمعه شهر توسط پایگاهی مقاومت بسیج  شهر هرند از دیگر برنامه‌های این روز خواهد بود.